Ο θηλυκός Λόρενς της Αραβίας θα είναι η Naomi Watts;

Ο θηλυκός Λόρενς της Αραβίας θα είναι η Naomi Watts;

Η Naomi Watts και ο ρόλος της «Βασίλισσας της Ερήμου» βασισμένος στην πραγματική ιστορία της εξερευνήτριας Gertrude Bell.

Ο σκηνοθέτης Werner Herzog φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα μια επική παραγωγή μετά το «Bad Lieutenant» και το «Cave of Forgotten Dreams» και για πρωταγωνίστρια δεν επιθυμεί άλλη από την Αυστραλέζα ηθοποιό Naomi Watts. Η ταινία «Βασίλισσα της Ερήμου» θα αφηγείται την πραγματική ιστορία της Βρετανίδας Gertrude Bell, που υπήρξε συγγραφέας, αρχαιολόγος, εξερευνήτρια, χαρτογράφος και πολιτική ακόλουθος της Βρετανίας στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Η Gertrude έπαιξε σημαντικό πολιτικό ρόλο στα αραβικά εμιράτα καθώς συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό του Ιράκ και της Ιορδανίας την συγκεριμένη περίοδο και η μεταφορά της ζωής της στη μεγάλη οθόνη αποτελεί αν μη τι άλλο ένα πολύ φιλόδοξο σενάριο. Η Naomi Watts ακόμη δεν έχει απαντήσει θετικά στο αν θα αποδεχθεί να υποδυθεί το θηλυκό Λόρενς της Αραβιας στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο ετοιμάζει δύο άλλες ταινίες αυτή τη σεζόν «The Impossible» με τον Ewan McGregor και το «J. Edgar» του Clint Eastwood.