Το Gossip Girl Blake Lively ως η νεαρή Carrie Bradshaw στο Prequel του Sex & The City

Το Gossip Girl Blake Lively ως η νεαρή Carrie Bradshaw στο Prequel του Sex & The City

Αν οι φήμες βγουν αληθινές, σύντομα θα δούμε το Gossip Girl στο ρόλο της νεαρής σέξι Carrie Bradshaw.

Όλο και μεγαλώνουν οι φήμες για το ποιά θα είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο Sex & The City. Η Sarah Jessica Parker φαίνεται, αποφάσισε να μη τολμήσει να βγάλει άλλο ένα μέτριο sequel της αγαπημένης σειράς και να στρέψει την αναζήτηση της στην τέλεια πρωταγωνίστρια, η οποία θα ενσαρκώσει την Carrie Bradshaw στην προ Sex & The City εποχή.


Βλέπετε, η συγγραφέας του βιβλίου Candace Bushnell είχε ήδη γράψει ένα βιβλίο, το The Carrie Diaries, πολύ πριν η αγαπημένη μας Carrie αρχίσει τις περίφημες περιπέτειες με τις Νεοϋορκέζες φίλες της. Η ιστορία είναι έτοιμη για την Sarah Jessica και την εταιρεία παραγωγής της και δεν μένει παρά να βρεθεί η κατάλληλη κοπέλα για να φορέσει όλα αυτά τα ζευγάρια Manolos.


Πηγές λένε ότι ο σκηνοθέτης των δύο προηγούμενων ταινιών Michael Patrick King, έχει ήδη βρει την πρωταγωνίστρια του στο πρόσωπο της Blake Lively. Και πώς να μην έπαιρνε αυτή την απόφαση άλλωστε, είναι πανέμορφη, ξανθιά, σέξι και ξέρει καλά να τριγυρνάει με στιλ στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μένει απλά να δούμε αν επιτέλους οι φήμες βγουν αληθινές.