Ζωή να' χει η Zoë Kravitz και να τη χαίρεται ο μπαμπάς Lenny

Ζωή να' χει η Zoë Kravitz και να τη χαίρεται ο μπαμπάς Lenny

Με τέτοια γονίδια η κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet δε θα μπορούσε παρά να λάμψει δια της παρουσίας της, δε νομίζετε;

Όσοι παρακολουθείτε τη σειρά «Californication» παράλληλα με την προβολή της στην Αμερική (την 4η σεζόν δηλαδή) σίγουρα θα αναρωτηθήκατε ποιο στο καλό είναι αυτό το ταλαντούχο, όμορφο κορίτσι που εμφανίστηκε στην οθόνη σας ως τραγουδίστριας του συγκροτήματος της Becca, της έφηβης κόρης του Hank Moody. Και, όταν ο Hank, στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, αποκάλεσε τον πατέρα της «Lenny Kravitz» δε μπορέσατε να συγκρατήσετε τα γέλια σας με το χιουμοριστικό σχόλιο των σεναριογράφων, έτσι δεν είναι; Και αυτό γιατί η τραγουδίστρια των Queens of Dogtown δεν είναι άλλη από την κόρη του διάσημου μουσικού!

Η επόμενη γενιά Kravitz συνδυάζει ομορφιά, ταλέντο και χάρη και διαπρέπει στην υποκριτική, στο modelling και στη μουσική. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2007 στην ταινία «No Reservations», πρωταγωνίστησε σε αρκετές ακόμα ταινίες και στο video clip του τραγουδιού «I Know» του Jay-Z, τραγούδησε στο video clip του will.i.am «We Are The Ones» στο πλαίσιο της καμπάνιας υπέρ του Obama. Παράλληλα ποζάρει και για γυναικεία περιοδικά ενώ ο ρόλος τραγουδίστριας δεν είναι μόνο τηλεοπτικός αλλά και πραγματικός αφού είναι μέλος της μπάντας «Elevator Fight» η οποία εμφανίστηκε στο South by Southwest, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην Αμερική.

Στο μέλλον θα υποδυθεί την Angel Salvadore στην ταινία «X-Men: First Class».

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε έκλεισε τα 22!

Στο video απόσπασμα από τη συναυλία που έδωσαν με την τηλεοπτικής τους μπάντα Queens of Dogtown στο τελευταίο επεισόδιο του «Californication».