Η Angelina Jolie πάει να κλείσει 7άδα με τη νέα της υιοθεσία

Η Angelina Jolie πάει να κλείσει 7άδα με τη νέα της υιοθεσία

Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδί.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από Hollywood μεριά, η Angelina Jolie λέγεται πως σκοπεύει να προσθέσει ένα ακόμα μέρος στην οικογένειά της, το έβδομο.

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα τετράχρονο κοριτσάκι από την Haiti, την Leah, της οποίας οι γονείς χάθηκαν στον σεισμό που έπληξε πέρυσι την χώρα. Η 35χρονη ηθοποιός γνώρισε την μικρή τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε έχει κρατήσει στενή επαφή με τους αρμόδιους της υπηρεσίες υιοθεσιών και έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για να την φέρει στην Αμερική.

Μια πηγή αναφέρει: «Οι δικηγόροι της Angelina έχουν μπει στην διαδικασία να βγάλουν άδεια στην Leah, ώστε να μπορέσει να έρθει στην Αμερική και να περάσει λίγο χρόνο μαζί της. Αυτή είναι και η καθιερωμένη διαδικασία που ακολουθείται μιας και, ουσιαστικά, θέλουν να σιγουρευτούν πως η Leah θα μπορέσει να προσαρμοστεί ομαλά». Επίσης, πολλοί παρατηρητές από ομάδες όπως ο Ερυθρός Σταυρός, επιβεβαιώνουν πως η Angelina αντιμετωπίζεται από τις αρμόδιες αρχές όπως όλοι οι υπόλοιποι πολίτες, χωρίς διευκολύνσεις και υποκειμενικά κριτήρια.

Η Jolie με τον Pitt έχουν ήδη έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά, και μάλλον τα βγάζουν πέρα τόσο καλά ώστε είναι έτοιμοι και για ένα ακόμα. Που ξέρετε, μπορεί οι άνθρωποι να θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα πόλο. Ή handball. Ή, ακόμα ακόμα, να είναι φανατικοί τοι Harry Potter και να θέλουν να φτιάξουν την δική τους 7αδα παικτών του Quidditch. Ακόμα όμως κι αν θέλουν κάτι πιο πεζό, όπως, απλώς, να βοηθήσουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, δεν μπορούμε παρά να τους βγάλουμε το καπέλο.