Γερές δόσεις γέλιου και παρέλαση επωνύμων σήμερα στο Laugh attack

Γερές δόσεις γέλιου και παρέλαση επωνύμων σήμερα στο Laugh attack

Η Δούκισα και ο Παναγιώτης παραμένουν συνεπής στο ραντεβού τους στις 22.00 και μας μεταφέρουν σε αγαπημένα αποσπάσματα εκπομπών που αγαπήσαμε. Το ποσοστό της εκπομπής σε τηλεθέαση είναι σταθερά στο 15% και όλοι είναι ευχαριστημένοι με την προσπάθειά τους απέναντι σε ισχυρό ανταγωνισμό.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας προσκαλούν σ' ένα ακόμα Laugh Attack, για να μας θυμίσουν τις πιο πετυχημένες πλάκες που έγιναν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Νίκος Ψαρράς πηγαίνει μάρτυρας στον γάμο της καλύτερής του φίλης. Όταν όμως οι δύο οικογένειες τσακώνονται την ώρα του μυστηρίου, ο Νίκος Ψαρράς... κάνει Μπαμ. Η Μαρία Λεκάκη και ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχουν ένα επαγγελματικό meeting σ' ένα πολυτελές εστιατόριο, αλλά μια καθυστέρηση φέρνει πολλά... μέχρι και το Μπαμ. Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι χαλαρή για καφέ στο σπίτι της Μαρίας Σταματέρη. Μια διαφήμιση όμως που την εμπλέκει σε ροζ σκάνδαλο, την αφήνει Μπαμ... και «κάτω»!

Ζωηροί ρεπόρτερ βρίσκονται στην επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη και στην πρίζα βάζουν τη Ρέα Τουτουνζή, τη Βάσια Παναγωπούλου και τη Δήμητρα Λιάνη! Τι σημαίνουν τα αρχικά ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΔΟΥ, ΑΔΕΔΥ, ΔΕΗ; Θα μάθουμε από τους περαστικούς που κατά λάθος μπήκαν στην πρίζα. Ο Μάρκος Σεφερλής βάζει ξανά μπρος το Ταξί του και αποδεικνύει πως η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά, αλλά και στον δρόμο! Τι τον προβληματίζει ως προς τη μαύρη ζώνη του; Πόσο Θεσσαλονικιός είναι; Τι θυμάται από την εμπειρία του ως πυροσβέστης; Άλλο ένα Laugh Attack έρχεται, για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι νεότεροι πως το γέλιο ήταν πάντα στον ΑΝΤ1!

DPG Network