Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια / Ρέμος - Μπόσνιακ: Βίοι παράλληλοι!

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια / Ρέμος - Μπόσνιακ: Βίοι παράλληλοι!

Οι ζωές τους έχουν κοινά στοιχεία και πολλές συνισταμένες στην μέχρι τώρα πορεία τους. Μιχάλης Χατζηγιάννης, Αντώνης Ρέμος, Ζέτα Μακρυπούλια και Υβόννη Μπόσνιακ απασχόλησαν ποικιλοτρόπως το 2010 τα μέσα ενημέρωσης και ζουν ευτυχισμένα τις ζωές τους.

Ο Αντώνης Ρέμος βίωσε μια ερωτική σχέση με ένταση στο πλάι της όμορφης ηθοποιού- παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πολλά ήταν τα χρόνια που συμβίωσαν και πέρασαν από συμπληγάδες πέτρες. Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ματαίωσαν τα κοινά όνειρά τους, λίγο πριν φτάσουν να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην συνέχεια ήρθε ένα μελαχρινό μοντέλο στην ζωή του Αντώνη. Οχτώ μήνες έχει ήδη διανύσει μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ που μέχρι τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο κανείς δεν γνώριζε. Μεταξύ άλλων αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το μοντέλο είναι φανατική θαυμάστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. Εκεί τέμνονται και οι γραμμές καθώς η πρώην τώρα του Αντώνη, Ζέτα Μακρυπούλια αποφασίζει μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες να ερωτευτεί ξανά. Ποιόν; Μα φυσικά τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη που τυχαίνει να είναι πολύ φίλος με τον Αντώνη Ρέμο και αντικείμενο θαυμασμού της Υβόννης. Πέρασαν τέσσερις μήνες περίπου, στους οποίους δήλωναν σε συνεντεύξεις και οι δύο πως βιώνουν μια απίστευτα καλή περίοδο στα προσωπικά τους. «Όταν έγραφα το «Καλοκαίρι μου» ήξερα ότι ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών» είπε στο LOVE RADIO ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Από την άλλη, η Ζέτα στην μια και μοναδική της συνέντευξη σε έντυπο παραδέχεται ότι ζει όμορφα, ζει το τώρα και δε θέλει να μιλήσει περισσότερο για την προσωπική της ζωή.

Δύο τραγουδιστές, δύο γυναίκες που βρέθηκαν στο προσκήνιο με την προσωπική τους ζωή. Αμέτρητα εξώφυλλα και εκτόξευση των μετοχών τους στη show biz, συμμετοχές σε ταινίες και σε τηλεοπτικά σόου. Ο Αντώνης αγαπά την Ζέτα αλλά είναι ερωτευμένος με το νεαρό μοντέλο. Την γνώρισε, μάλιστα, και στους γονείς του το καλοκαίρι και οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Όταν του δίνεται ευκαιρία (όπως τελευταία στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, Αργά το βράδυ) λέει «Την αγάπησα την Ζέτα και δεν μπορώ να ξεχάσω όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα μαζί της». Έκαναν πολλές προσπάθειες επανασύνδεσης αλλά καμία δεν έφερε αποτέλεσμα παρά την καλή πρόθεση. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από την άλλη πλευρά έχει κοινά σημεία με την καριέρα του Ρέμου και μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Ολυμπίου γνωρίζει τη Ζέτα. Δεν συζούν αλλά πηγαίνουν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Άλλωστε η ηθοποιός-παρουσιάστρια και την σχέση της με τον Ρέμο την είδε να γίνεται cover story ενάμιση χρόνο μετά τη σύναψη της. Με τον Κύπριο καλλιτέχνη δε τα κατάφερε. Μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά από όταν γνωρίστηκαν έγιναν εξώφυλλο στην Espresso με καυτά τετ α τετ σε αεροδρόμιο του εξωτερικού. Σήμερα, κανείς δεν μιλάει σήμερα σε κανέναν.

Ρέμος – Χατζηγιάννης ανταγωνίζονται σε πωλήσεις, ενώ Μακρυπούλια με Μπόσνιακ ακούγεται ότι μπορεί να συνυπάρξουν στο Dancing with a stars στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο. Ό Αντώνης και ο Μιχάλης κάποτε κρυβόντουσαν με τις σχέσεις τους. Τώρα είναι πιο εκδηλωτικοί από ποτέ.Τυχαίο? Δε νομίζω. Η συνέχεια μέσα στο 2011 κρύβει πολλές εκπλήξεις. Πιστέψτε με! Γάμος έρχεται, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψει, για τον Κύπριο καλλιτέχνη. Παιχνίδια της μοίρας για την προσωπική ζωή αγαπημένων προσώπων και το life story συνεχίζεται για όλους.