Η συνέντευξη/φωτογράφηση της Ρίας Αντωνίου σε ιταλικό περιοδικό

Η συνέντευξη/φωτογράφηση της Ρίας Αντωνίου σε ιταλικό περιοδικό

Το γνωστό μοντέλο φορώντας μερικές από τις επιτυχίες του Γκιγιέρμο Μαριότο μίλησε για το "Ballando con le Stelle" και για τους Ιταλούς στο περιοδικό "Hello!". Η καριέρα που κάνει στην Ιταλία έχει εκπλήξει τους πάντες στην Ελλάδα και συνεχίζει απτόητη η σέξι Ρία.

Η συμμετοχή της στο δημοφιλέστερο παιχνίδι της Ιταλίας με εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα έχει προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς μιας και περίμεναν από τα πρώτα live να αποχωρήσει. Τα φαινόμενα απατούν όμως και η συνέχεια είναι τόσο καλή που κάνει και σχέδια τελικού το καυτό κορίτσι. Η συνέντευξη της στο Hello τα λέει όλα και σας παρουσιάζουμε μερικά αποσπάσματα από αυτήν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο "Ballando con le Stelle". Στην αρχή αισθανόμουν λίγο μουδιασμένη που ήμουν εκεί αλλά σιγά σιγά αυτό το μούδιασμα έφυγε και εμφανίστηκε το μικρόβιο του ανταγωνισμού.

-Πιστεύει ότι θα τα καταφέρει;
«Δεν ξέρω, πόσο μακριά θα φτάσω αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό το show θα το θυμάμαι για πάντα».

-Στην ερώτηση αν οι Ιταλοί φλερτάρουν περισσότερο από τους Έλληνες απάντησε:
«Ναι, φλερτάρουν περισσότερο θαυμάζουν το γυναικείο φύλο και αυτό είναι κάτι που επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία και πάντα με πολύ ευγενικό τρόπο«, είπε.

- Σκέφτεται τον γάμο;
«Όχι, γιατί δεν είναι κάτι που είναι στα άμεσα σχέδια μου, ο γάμος και η οικογένεια ίσως έρθουν αργότερα ή νωρίτερα, θα δείξει.»

Ο Γκιγιέρμο Μαριότο είναι ένας από τους αυστηρούς κριτές του παιχνιδιού αλλά η Eλληνίδα κοπέλα τον συμπαθεί πολύ μιας και ο ίδιος την στηρίζει πολύ και της δίνει αρκετά καλούς βαθμούς. Ο ίδιος ο κριτής δήλωσε για τη διαγωνιζόμενη του: «Η χάρη, η αθωότητα της Ρίας έχουν κερδίσει το ιταλικό κοινό, με κάποιο τρόπο το πρόσωπό της θυμίζει στους Ιταλούς τη Μελίνα Μερκούρη».