Ασπίδα προστασίας Κρατερού Κατσούλη για την γυναίκα του και το παιδί του

Ασπίδα προστασίας Κρατερού Κατσούλη για την γυναίκα του και το παιδί του

Σαν σωστός σύζυγος και πατέρας μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και έστειλε το μήνυμά του στους Γερμανούς -που πλέον δεν ανήκουν στον Αlpha-  ότι θα γινόντουσαν πολλά πράγματα αν υπήρχε πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του όταν έμαθε ότι κόβεται η εκπομπή της. Διαβάστε χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μές στην καλή χαρά» ήταν το Σάββατο το πρωί ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης και όταν η κουβέντα έφτασε στη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου και στον τρόπο με τον οποίο από το κανάλι της Καντζας της ανακοίνωσαν ότι σταματάει η εκπομπής της, έπαψε να είναι μες στην καλή χαρά. |Οκτώ μέρες πριν γεννήσει μου έφυγε η ψυχή! Αν πάθαινε κάτι η Κατερίνα θα τον είχα πετάξει από το παράθυρο αυτόν που της ανακοίνωσε αυτό το πράγμα!» ανέφερε και σόκαρε όλο το πάνελ δίπλα της. Να σας θυμίσουμε ότι εκείνη την περίοδο που αν θυμάμαι καλά ήταν Ιούνιος του 2011 η συμπαθής παρουσιάστρια σχεδόν εννέα μηνών πέρναγε από την Κάντζα με χαμόγελο και σιγουριά ότι το Κους Κους θα συνέχιζε κανονικά. Οι Γερμανοί είχαν άλλη όμως εκδοχή στα σχέδια τους και την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Είδαμε την ανανεωμένη Κατερίνα να δακρύζει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και να κάνει αυτή την δήλωση ότι φοβήθηκε για το παιδί της και μόνο όταν της έγινε αυτή η ανακοίνωση.

Ο σύζυγός της επίσης μίλησε και για την εκπομπή που είχαμε γράψει από τα Χριστούγεννα ότι είναι στα «σκαριά» να γίνει σε ιδιωτικό κανάλι με μεγάλη πιθανότητα να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καραβάτου. «Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση και στα σχέδιά μου είναι να κάνουμε πράγματα μαζί με την Κατερίνα. Και θα κάνουμε. Και μια εκπομπή ίσως μαζί. Γιατί όχι; Εάν είναι κάτι στο οποίο να μπορώ να συμμετέχω και εγώ εμένα θα μου ήταν πολύ ενδιαφέρον», αποκάλυψε ο Κρατερός σε μια πολύ χαλαρή και ανθρώπινη κουβέντα που έδειξε πόσο αγαπά και προστατεύει την οικογένειά του.