Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου με δελτίο στο internet;

Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου με δελτίο στο internet;

Μέσω τεχνολογίας και web tv όπως όλα δείχνουν θα γίνει η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεοπτική πραγματικότητα μετά από αποχή αρκετών μηνών από τα δελτία ειδήσεων λόγω των εξελίξεων στο Alter.

Επιστροφή στην τηλεόραση με ενημερωτική εκπομπή ετοιμάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως αποκαλύπτει το «Παρόν» της Κυριακής, περιγράφοντας αναλυτικά τον επόμενο μεγάλο βήμα του εκδότη-δημοσιογράφου που απέχει το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που συνέβησαν στο Alter.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα του Μάκη Κουρή, το επόμενο βήμα του Νίκου Χατζηνικολάου είναι στις νέες τεχνολογίες! Έτσι, λίαν συντόμως θα δίνει το παρών στην τηλεόραση μέσω ίντερνετ, με εκπομπές στο site που διαθέτει. Οι κάμερες έχουν ήδη πάει στο site και απομένει το στήσιμο του στούντιο για την έναρξη των μεταδόσεων. Όλα αυτά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το Alter, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δεσμευτεί πως θα περιμένει τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό - που αναμένονται μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Είναι μια εξέλιξη που επαναφέρει το δημοσιογράφο ενεργά στα τηλεοπτικά δρόμε να μιας και η προεκλογική περίοδος θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και δε θα μπορούσε να λείπει με τις συνεντεύξεις του και τις εγκυρότατες πληροφορίες του. Απομένει να δούμε αν το ρεπορτάζ της εφημερίδας ισχύει και ξεκινήσει άμεσα.