Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά στο μικροσκόπιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά στο μικροσκόπιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Στο ένθετο TV Έθνος μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που αυτό το διάστημα έχει ανεβασμένες τις μετοχές του μετά την πρεμιέρα και της Σαββατιάτικης εκπομπής του που σημείωσε τηλεθεάσεις κοντά στο 33%. Μίλησε για τον εαυτό του με τα σωστά και τα λάθος βήματά του, αλλά και το δίδυμο Σκορδά- Λιάγκα.

- Πως εισπράττει τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στην αρχή της σεζόν;
«Το πρώτο μισάωρο που διαβάζω κάτι κακό φρικάρω. Με στενοχωρεί κυρίως για τους γονείς μου, που είναι εκτός κυκλώματος και τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα πράγματα. Μετά όμως συνειδητοποιώ πως κάνω μια δουλειά που δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό το κομμάτι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του» δήλωσε ο νεαρός παρουσιαστής που όσο περνάνε τα χρόνια κλειδώνει κόπους δουλειάς και καλά σχόλια που έχει πάρει από τηλεκριτικούς.

- Η επιτυχία της εκπομπής «Πρωινό Mou» για τον ίδιο οφείλεται κυρίως στο δίδυμο των παρουσιαστών και λιγότερο στο πάνελ
«Ο Γιώργος και η Φαίη γνωρίζουν άψογα το μέσο και είναι ικανοί να μετατρέψουν ακόμα και ατυχή στιγμή σε τηλεοπτικό event. Το άλλο κομμάτι οφείλεται στην ομάδα του Mega που στηρίζει τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ευαίσθητος, είναι μια πτυχή του που ίσως δεν βγαίνει προς τα έξω. Είναι πολλές οι στιγμές που συγκινείται ή δακρύζει, ειδικά τώρα που βιώνει την εμπειρία της πατρότητας. Αυτό πάλι που χαρακτηρίζει τη Φαίη είναι πόσο υπερασπίζεται τους ανθρώπους της, το κάνει ακόμη και με το ρίσκο να βγει ζημιωμένη προσωπικά. Είναι λίγο μαμά με όλους, αν κάτι έχει να μας πει, θα το κάνει ιδιαιτέρως και δεν θα σε εκθέσει ποτέ» τόνισε.

- Όσο αφορά το μεγαλύτερο άγχος του, είπε
«Έχω ένα άγχος μέσα μου να μη θεωρήσουν ότι ψωνίστηκα φτάνοντας στο σημείο πχ. να μη φοράω ποτέ γυαλιά ηλίου και να είμαι δημόσια πιο μαζεμένος απ' ότι θα ήμουν κανονικά».