Ο Justin Bieber έκανε δώρο στον εαυτό του ένα σπίτι

Ο Justin Bieber έκανε δώρο στον εαυτό του ένα σπίτι

Γιατί όταν κλείνεις τα 18, ένα σπίτι αξίας 10 εκατομμυρίων το αξίζεις.

Οι περισσότεροι έφηβοι, όταν κλείνουν τα 18 τους χρόνια κάνουν συνήθως ένα μεγάλο πάρτι, κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο που σηματοδοτεί αυτή τη μεγάλη μετάβαση από την παιδική στην πιο ώριμη ηλικία. Μερικές φορές παίρνουν και εξίσου σημαντικά δώρα, όπως ένα ρολόι ή, σε σπάνιες περιπτώσεις, ακόμα κι ένα αμάξι, δώρο των γονιών τους. Αλλά μέχρι εκεί.

Όταν, όμως, είσαι ο Justin Bieber, ο μεγαλύτερος pop star των τελευταίων χρόνων με εκατομμύρια θαυμαστών να σκίζουν τα ρούχα τους για πάρτη σου και έχεις δημιουργήσει ένα νέος είδος «αρρώστιας», το Bieber Fever, η ενηλικίωση σου δεν μπορεί να είναι σαν όλων των άλλων.

Έτσι και το παιδί-θαύμα της μουσικής βιομηχανίας έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό του (καθώς βγάζει περισσότερα χρήματα από ολόκληρη την οικογένειά του μαζί) και μάλιστα όχι κάτι που θα διάλεγε ο μέσος έφηβος αλλά μια κανονική επένδυση για το μέλλον.

Ο Bieber λοιπόν αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 10.8εκ. δολαρίων στους λόφους του Hollywood, το οποίο θα γίνει η ερωτική φωλιά του με την Selena Gomez. Το υπέροχο αυτό σπίτι εκτείνετε σε 873τ.μ., είναι περιτριγυρισμένο με γυάλινους τοίχους παρέχοντας ατελείωτη θέα και διαθέτει προσωπική αίθουσα προβολής ταινιών, πισίνα, μπαρ, γυμναστήριο, δωμάτιο μασάζ, τεράστια επαγγελματική κουζίνα και φυσικά δεκάδες δωμάτια.

Fun Fact: Το σπίτι αυτό άνηκε στον Ashton Kutcher και την Demi Moore, και από τη στιγμή που χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο, ο Kutcher το νοίκιαζε προς 50.000 δολάρια τον μήνα. Ελπίζουμε μόνο να μην μεταφέρει την «τύχη» του και σε αυτό το ζευγάρι.