Οι διάσημοι Έλληνες στο preview της συλλογής της Marni για την H&M

Οι διάσημοι Έλληνες στο preview της συλλογής της Marni για την H&M

Ποιοι celebrity βρέθηκαν στο χτεσινοβραδινό preview της πολυναμενόμενης συλλογής;

Ναι, όπως σας γράψαμε το πρωί ήμασταν και εμείς στο κατάστημα της H&M για το preview της συλλογής της Marni for H&M και δώσαμε τη δική μας μάχη για την απόκτηση ενός από τα αγαπημένα κομμάτια, αλλά δεν ήμασταν καθόλου μόνοι καθώς πολλοί διάσημοι που φόραγαν ήδη τη συλλογή ή που ήθελαν να την αποκτήσουν έσπευσαν στο flagship store στην Ερμού για φωτογραφηθούν με αυτή και να κάνουν ακόμα περισσότερα ψώνια.

Πρώτες και καλύτερες φυσικά η Tamta που απογείωσε με το look το μάξι φόρεμα με τα prints και η celebrity στυλίστρια της, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. H Νικολέττα Ράλλη, η Δούκισσα Νομικού, η Λυδία Παπαϊωάννου, η Νάντια Μπουλέ και η Μελίνα των Vegas είναι μόνο μερικές από τις celebrity κυρίες που λάτρεψαν τη συλλογή. Και επειδή τα Marni για την H&M έχουν ρούχα και για τα αγόρια και οι διάσημοι Έλληνες έτρεξαν να στο event μεταξύ των οποίων είναι ο αγαπημένος μας Άλεξ Κάβδας, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Λούκας Γιώργκας και ο Γιώργος Σατσίδης.

Info:
Η συλλογή θα διατίθεται από τις 8 Μαρτίου στην Αθήνα, στα κατάστημα στην Ερμού 22, Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 40.