Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν έχω σχέση με τον Νίκο Βέρτη»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν έχω σχέση με τον Νίκο Βέρτη»

Το γοητευτικό κορίτσι από την Κύπρο είναι το μεγάλο φαβορί να μας εκπροσωπήσει φέτος στον μουσικό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Οι προετοιμασίες είναι εντατικές και στην πρώτη της συνέντευξη βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για την σχέση της με τον Νίκο Βέρτη που πολλά ακούστηκαν ότι είναι ζευγάρι.

«Χαίρομαι που με θεωρούν ένα από τα φαβορί για τη Eurovision, αλλά αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία, γιατί εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να ευχαριστήσω και εμένα και τον κόσμο που με θέλει ως φαβορί» ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια που θα συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό με το τραγούδι «Aphrodisiac».

Τα κομμάτια μπορεί να είναι τέσσερα, αλλά το δικό της αμέσως ξεχώρισε και σε δημοσκοπήσεις που έχουν ΄γίνει μέχρι σήμερα στο ίντερνετ δείχνει να έχει μια δυναμική. Η Ελευθερία κράτησε χαμηλούς τόνους και δε θέλησε να πει πολλά για αυτό. Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Νίκο Βέρτη, με τον οποίο η ίδια εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο "Fantasia", η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, γιατί έχει γίνει πολύ στο παρελθόν. Με τον Νίκο Βέρτη δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλός συνεργάτης, έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί του και στεναχωριέμαι που ακόμα αυτό το θέμα παίρνει διαστάσεις και συζητείται. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως, παρά μόνο μια πάρα πολύ καλή επαγγελματική σχέση».