Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια παραδοσιακή γυναίκα που ζηλεύει το σύντροφό της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια παραδοσιακή γυναίκα που ζηλεύει το σύντροφό της

Με αφορμή μια θεατρική παράσταση που παρακολούθησε, έγινε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της στο πλατό και μίλησαν ακόμη και για το Γιώργο Λιάγκα και τις εξόδους που κάνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τη στιγμή που η Φαίη είναι στο σπίτι για να φυλάει το παιδί. Τι ανέφερε, τελικά, για τον σύντροφό της;

«Γενικά, ο Λιάγκας μας έχει συνηθίσει να βγαίνει με τον Ουγγαρέζο» σχολίασαν οι συνεργάτες της Ελένης και αναρωτήθηκαν πώς η Φαίη Σκορδά αφήνει το σύζυγό της να βγαίνει τόσο συχνά μόνος του, και να πηγαίνει στα μπουζούκια, πρώτο τραπέζι πίστα, με την παρέα του. Εγώ δεν είμαι τόσο large τύπος ανέφερε τότε η Ελένη Μενεγάκη, προσθέτοντας: «Αλλά θα σας θυμίσω ότι η Φαίη είναι διαφορετικό ζώδιο, είναι Υδροχόος. Οι Υδροχόοι είναι πιο ανοιχτά μυαλά».

«Κι εγώ, ρε Ελένη, τον αφήνω τον άντρα μου να βγαίνει» της είπε η Σοφία Χουντάση, και η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Πάντα τον άφηνες; Δηλαδή, δεν γκρίνιαζες ποτέ;», για να πάρει απάντηση της συνεργάτιδάς της πως «είναι πιο ωραίο να βγεις εσύ με τις φίλες σου και ο άντρας με τους φίλους του και να μιλήσουν για πολιτική ή για αθλητικά».

«Πού, στα μπουζούκια; Που δεν ακούς τίποτα;» την ρώτησε τότε η Ελένη Μενεγάκη, και όταν η δημοσιογράφος είπε πως μπορεί ο σύζυγος να έχει βγει από νωρίς με την παρέα του, για φαγητό και ένα πρώτο ποτό, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε έκπληκτη: «Α, να βγει και για φαγητό; Δηλαδή να μου πει στις 8.00 το απόγευμα "βγαίνω" και να γυρίσει... Εγώ είμαι Σκορπιός πουλάκι μου! Εσύ τι ζώδιο είσαι;». «Ζυγός» απάντησε η Σοφία Χουντάση, και η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε: «Ε, γιʼ αυτό. Άστο, μην το ξεκινάς. Είναι άλλης σχολής τα ζώδια αυτά».

Από αυτή την κουβέντα με τα πολλά υπονοούμενα καταλάβαμε κατ'αρχάς πόσο πιστεύει η Ελένη στα ζώδια αλλά και το πόσο αγαπά τον σύντροφό της μιας και παραμένει παραδοσιακή και επιλέγει να βγαίνει μόνο μαζί του και πολύ σπάνια με τις παρέες της. Όσο περνάει ο καιρός τόσο και ανοίγεται δημόσια και μιλάει για τα προσωπικά της και της αρέσει να μοιράζετε με πολύ γλυκό τρόπο αρκετά από όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της εκτός κάμερας.