Kristin Davis: Πώς νιώθει που είναι ανύπαντρη μητέρα;

Kristin Davis: Πώς νιώθει που είναι ανύπαντρη μητέρα;

Η σταρ του Sex And The City εξομολογείται

Τον προηγούμενο Οκτώβριο η 47χρονη πρωταγωνίστρια του SATC υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, την Gemma Rose, την οποία μεγαλώνει μόνη της. Σε συνέντευξή της στον Anderson Cooper, η Kristin Davis μίλησε για αυτή την εμπειρία της αλλά και για το πώς βλέπει την ιδέα να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί: «Δεν το έχω σκεφτεί γιατί έχω δώσει όλη μου την προσοχή στο πρώτο», είπε. «Όταν ήρθε στη ζωή μου σκέφτηκα: "Ναι, μπορώ να το κάνω, είναι Ok". Και επειδή είμαι ανύπαντρη μητέρα, θέλω να κάνω focus σε εκείνη και να είμαι σίγουρη ότι κάνω καλή δουλειά».

Η τηλεοπτική Charlotte είπε επίσης πως μαζί με την κόρη της κάνουν παρέα με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς και τα παιδιά τους. «Είμαστε σαν οικογένεια. Δουλέψαμε σχεδόν 15 χρόνια μαζί. Ήρθα τον Δεκέμβριο και είδα την Kim στο Broadway, πήρα το μωρό μου και είδα τα παιδιά της Sarah, και της Cynthia. Είμαστε όλοι φίλοι».


Όσο για το αν ήταν τυχαίο το ότι έδωσε στο μωρό της το όνομα Rose, το ίδιο που είχε και η τηλεοπτική της κόρη, η Davis απάντησε: «Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι στο Sex And The City είχα ένα παιδί που λεγόταν Rose και επειδή όλη αυτή την διαδικασία της υιοθεσίας την έκανα κρυφά, χωρίς να το συζητήσω με κανέναν, δεν κατάλαβα την σύνδεση με τη σειρά. Όταν, λοιπόν το ανακοίνωσα όλοι έλεγαν Α, της έδωσε το όνομα από την κόρη της στο SATC. Πραγματικά δεν το έκανα συνειδητά. Της έδωσα το όνομα Rose γιατί είναι τόσο όμορφο. Δεν είναι περίεργο; Τελικά πιστεύω πως ίσως το έκανα υποσυνείδητα».