Nίκος Παπαδάκης: «Bγάζω τα ρούχα μου όταν αγιογραφώ»

Nίκος Παπαδάκης: «Bγάζω τα ρούχα μου όταν αγιογραφώ»

Στο πρωινό πρόγραμμα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπαδάκης και αφού έσωσε τέλος στην όποια κόντρα που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη που είναι να ζωγραφίζει εικόνες θρησκευτικές.

Επέστρεψε λοιπόν στον τόπο του εγκλήματος - αν μας επιτρέπετε η έκφραση - στο MEGA ο Νίκος Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης και το κλίμα ήτα εξαιρετικό από τους οικοδεσπότες. Ο Γιώργος και η Φαίη τον καλωσόρισαν και το πρώην μοντέλο και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός θυμήθηκε τον «Όμορφο Κόσμο» και ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κράτησα μόνο τα καλά στοιχεία. Με μεγάλη χαρά ήρθα, δεν με πίεσε κανένας. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Πολλές φορές ήμασταν και πρώτοι. Ήταν μια αξιοπρεπέστατη δουλειά».



Ο Νίκος Παπαδάκης είπε ότι έχει μια άνεση και του αρέσει η παρουσίαση και ανέφερε πως τα τρία σχεδόν χρόνια που ήταν στη Νέα Υόρκη πέρασε από πολλά castings, μεταξύ των οποίων και το "Sex & The City". Αυτό που μας ξάφνιασε ευχάριστα, ήταν ότι παραδέχτηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει τη γοητεία του για να κερδίσει δουλειές. Όσο για την μεγάλη του αγάπη να αγιογραφεί, ο παρουσιαστής είπε: «Εκείνη τη στιγμή χάνω την επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ακούω, δεν ξέρω αν κάνει ζέστη ή κρύο. Συνήθως ζεσταίνομαι, βγάζω ρούχα και δεν το καταλαβαίνω. Χάνομαι, είμαι σε ένα δικό μου κόσμο».