Αυτές είναι οι πέντε πιο ισχυρές γυναίκες στη showbiz τώρα

Αυτές είναι οι πέντε πιο ισχυρές γυναίκες στη showbiz τώρα

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας μνημονεύουμε τις πιο ισχυρές γυναίκες στη showbiz που εμπνέουν με την καριέρα και τη ζωή τους,

Μπορεί η showbiz να φαίνεται μία εύκολη δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας χώρος τόσο ανταγωνιστικός και σκληρός που μόνο οι πιο δυνατοί επιβιώνουν. Πέντε γυναίκες λοιπόν εδώ και χρόνια όχι μόνο έχουν καταφέρει να διακριθούν και να γίνουν είδωλα, αλλά έχουν τόσο ισχύ και πλούτο που πολλοί έχουν ονειρευτεί, αλλά ποτέ δεν θα καταφέρουν να αποκτήσουν.

Πρώτη και καλύτερη, λοιπόν από τους celebrity στη λίστα ισχύς του Forbes είναι η Lady GaGa που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αλλάξει όσο την pop culture όσοι δεν κατάφεραν άλλοι σε δεκαετίες. Κατά πόδας ακολουθεί η Oprah Winfrey ή αλλιώς η «Mrs Τηλεόραση» και η πιο γλυκιά νέα μαμά celebrity μαμά, Beyonce Knowles. Την πεντάδα ολοκληρώνουν η Angelina Jolie και το δεξί της μπούτι που μάλλον είναι το modjo της και η «lesbian power» Ellen DeGeneres που είναι από πλέον πνευματώδεις παρουσίες στην αμερικανική tv.