Η σέξι πλευρά της Δούκισσας Νομικού σε φωτογράφησή της στην Κύπρο

Η σέξι πλευρά της Δούκισσας Νομικού σε φωτογράφησή της στην Κύπρο

Είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες και αυτό όσο περνάει ο καιρός δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μετά την εμφάνισή της με τα περίφημα cupcake στο στήθος στα Μadwalk, η Δούκισσα χειρίστηκε άψογα όλα αυτά που ειπώθηκαν και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό Κυπριακού περιοδικού.

Άφησε λίγες ώρες τον σύντροφο της Χρήστο Χολίδη που προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο ROMEO με τον Γιώργο Γιαννιά και αφέθηκε στα χέρια του γνωστού φωτογράφου και το αποτέλεσμα είναι απλά το καλύτερο. Το κυπριακό περιοδικό Must του Μαρτίου κυκλοφορεί με εξώφυλλο την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και οι πωλήσεις είναι τεράστιες στην μεγαλόνησο όπως μαθαίνουμε.

Αφού έκοψε τις ανάσες όλων μας στο MadWalk by Vodafone με τη sexy εμφάνισή της, φορά τα trends της σεζόν, χαμογελάει με στυλ και ποζάρει στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη και αποκαλύπτεται στον Τάσο Τρύφωνος: «Ο Χρήστος ξέρει πώς να φερθεί σε μια γυναίκα» λέει το Δουκισσάκο όπως την φωνάζουν πολλοί από τους φίλους της.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για το Must Magazine της Κύπρου έγινε στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά. H Δούκισσα φορά πολλά διαφορετικά trends της σεζόν και καθηλώνει με την ομορφιά της αλλά και τον αισθησιασμό που βγάζει χωρίς να έχει πόζα χωρίς ρούχα ή με κάποιο εσώρουχο. Και αυτό για ένα μοντέλο λέει πολλά.