Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;

Γωγώ Φούντα
Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;

Καρδιά... αγκινάρα η Katy!

Ήταν να μην πάρει φόρα η Katy Perry, τώρα ποιος την πιάνει… Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία χώρισε μόλις λίγους μήνες πριν από το σύζυγό της Russell Brand, φαίνεται πως έχει πολύ ανεβασμένη λίμπιντο τελευταία!

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι λοιπόν, η Katy έκανε κυριολεκτικά θραύση στο αντρικό φύλο. Από την μία, εθεάθη να φλερτάρει με τον Kanye West και μάλιστα να επιβιβάζεται στη Mercedes του και να συνεχίζουν το βράδυ τους σε afterparty, και από την άλλη ο φακός συνέλαβε τα τρυφερά τετ-α-τετ της με το διάσημο μοντέλο του Karl Lagerfeld, Baptiste Giabiconi. Μάλιστα όσοι τους είδαν μαζί μιλούν για κεραυνοβόλο έρωτα ενώ οι φήμες περί σχέσης φούντωσαν όταν ο νεαρός καλλονός δήλωσε ότι αν ποτέ έκανε ντουέτο θα επέλεγε την Katy!

Και αν δε χορτάσατε ακόμα με τα καμώματα της star, σας έχουμε και κάτι ακόμα πιο πικάντικο. Σύμφωνα με φήμες,η Katy και ο Robert Pattinson, διάσημος βρικόλακας και σύντροφος της Kristen Stewart, μετά το χωρισμό της πρώτης έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα, ανταλλάσουν καθημερινά μηνύματα, ενώ μιλούν συχνά και στο τηλέφωνο. Φυσικά αρνούνται οποιαδήποτε ύπαρξη ειδυλλίου και δηλώνουν απλά φίλοι… Ευτυχώς!

Αν πάντως η λατρεμένη Katy, ρωτούσε την άποψή μας, εμείς θα της προτείναμε ασυζητητί τον Baptiste! Δεν είναι και λίγο να είσαι ο… "μούσος" του Karl Lagerfeld!