Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι της Όλγας Φαρμάκη στη Βενετία

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι της Όλγας Φαρμάκη στη Βενετία

Μετά το ατύχημα της αδερφής της αναθεώρησε ακόμη και τον τρόπο που βλέπει το επαγγελματικό της μέλλον. Το sexy κορίτσι κλείστηκε στον εαυτό του και πλέον κάνει αυστηρά και πιο συγκεκριμένα βήματα στην καριέρα της. Πριν λίγες εβδομάδες και με αφορμή τις Απόκριες ταξίδεψε στην Βενετία και οι εικόνες που έφερε είναι πολύ όμορφες.

Η Όλγα ταξίδεψε με μια βαλίτσα στο χέρι και επέστρεψε με πολλές περισσότερες μιας και βρήκε την ευκαιρία να κάνει shopping therapy και να εμπλουτίσει και άλλο την πλούσια γκαρνταρόμπα της.

Η Όλγα είναι ένα κορίτσι που αγαπά την καθαριότητα και είναι πολύ καλή νοικοκυρά. Επίπλωσε με φοβερό στυλ και φαντασία το νέο της σπίτι στη Βούλα και είναι χαρά μου που είναι μια από τις λίγες φίλες στον χώρο μας. Στο ταξίδι της στην Βενετία όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες χαλάρωσε και γνώρισε ήθη και έθιμα. Έκανε βόλτες με τις γόνδολες, ντύθηκε και φόρεσε τις καταπληκτικές βενετσιάνικες μάσκες και επισκέφτηκε καταπληκτικά εστιατόρια μιας και είναι λάτρης της ιταλικής κουζίνας.

Το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει να κάνει σέξι φωτογραφήσεις και οι κοσμικές εμφανίσεις είναι μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού. Στην προσωπική της ζωή κυκλοφορεί single και ας λένε οι φήμες οτι υπάρχει επανασύνδεση με τον Αλέξανδρο Αγλούπα. Επίσης τα τελευταία 24ωρα όπως πρώτοι σας είχαμε πει πριν δύο μήνες ακούγεται έντονα το όνομά της για το «Dancing with the stars» και η ίδια κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για αυτό.