Ξανά μαζί τηλεοπτικά Ψινάκης - Μικρούτσικος

Ξανά μαζί τηλεοπτικά Ψινάκης - Μικρούτσικος

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικο μονοπωλεί τις τηλεοπτικές στήλες το τελευταίο διάστημα και η έκπληξη έρχεται με την συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη που θα λάβει μέρος στο κυπριακό project που θα έχει στοιχεία reality.

Λιώνει μετά από πολλά χρόνια ο πάγος μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Ηλία Ψινάκη. Οι κουβέντες που είχαν ανταλλάξει μπορεί να μην ήταν ποτέ βαριές αλλά δεν είχαν σχεδόν καθόλου επικοινωνία. Μετά την κόντρα που είχαν στο τελευταίο live του «Dream show« ήρθε η πρόταση στον γνωστό μάνατζερ από την Κύπρο και όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές και το ίδιο πλατό στη Μεγαλόνησο. Μπορεί να είπε "όχι" στα ταλέντα ο Ηλίας , αλλά φαίνεται να λέει "ναι" στο "Μεγάλο Μυστικό" που εξακολουθεί να είναι ένα από τα περιζήτητα πρόσωπα της TV. Αν και είχε ακουστεί ότι προσπαθούσαν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να τον πείσουν να συμμετάσχει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο«, εισέπραξαν από τον μάνατζερ ένα μεγάλο «όχι» και θα τον δούμε μόνο σε μια το πολύ δύο έκτακτες συμμετοχές δίπλα σε Μανωλίδου- Χριστόπουλο και Περρή. . Στα σχέδια του Ηλία είναι να κατέβει στην πολιτική, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει σε τίποτα να συμμετάσχει σε σόου της Κύπρου και μάλιστα στο πιο δημοφιλές reality της κυπριακής τηλεόρασης, στο «Huge secret», στο οποίο παρουσιαστής θα είναι ο μετρ του είδους Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται από την αρχή να είδε με θετική ματιά την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή να συμμετάσχει στο show ως guest. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ηλίας Ψινάκης θα κατέβει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες με σκοπό να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προχωρήσει στη συμφωνία υπογράφοντας με τους υπευθύνους της παραγωγής. Έτσι Ανδρέας Μικρούτσικος και Ηλίας Ψινάκης θα μοιραστούν και πάλι το τηλεοπτικό πλατό, σε ένα άκρως διαφορετικό αλλά και ενδιαφέρον project. Το "Huge secret" ετοιμάζεται να καθηλώσει το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό.