Χριστίνα Ζαφειρίου: Ένα βήμα πριν ταξιδέψει στο Miami το κορίτσι που γοητεύει τους Έλληνες σχεδιαστές

Χριστίνα Ζαφειρίου: Ένα βήμα πριν ταξιδέψει στο Miami το κορίτσι που γοητεύει τους Έλληνες σχεδιαστές

Το νεαρό μελαχρινό κορίτσι με το μεσογειακό ταμπεραμέντο της κατάφερε να έχει πρόταση να δουλέψει ακόμη και στο Miami και αυτό την ενθουσίασε και την εξέπληξε. Παρόλα αυτά αναμένει την εβδομάδα μόδας και στην συνέχεια θα ακολουθήσει αυτό που θα της πει το πρακτορείο της και η οικογένειά της.

Kατάφερε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όλο αυτό το διάστημα που ξεκίνησε να δουλεύει στον χώρο της μόδας. Είπε όχι στα καλλιστεία και όχι σε ριάλιτι μόδας. Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών αλλά κάνει σημαντικά βήματα με σκληρή δουλειά και αφήνοντας στην άκρη ανήθικες προτάσεις και πράγματα που θίγουν την αξιοπρέπεια της.

«Προσπαθώ να στέκομαι στα δικά μου πόδια και δε μ αρέσει να με πλησιάζουν δήθεν άντρες που απλά θέλουν το σώμα μου προκειμένου να με βοηθήσουν. Αυτά μακριά από μένα. Δεν έχω ανάγκη κανέναν και είμαι ευγνώμων σε λίγα αλλά πολύ σημαντικά πρόσωπα που με έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα» μας λέει η Χριστίνα Ζαφειρίου. Το υπέροχο σώμα της έχει γοητεύσει το πρακτορείο που συνεργάζεται και οι σειρήνες του εξωτερικού έχουν αρχίσει να ηχούν πολύ δυνατά.

Μιλάνο και Τουρκία είναι στα άμεσα σχέδια της να δουλέψει αλλά πιστεύει πολύ την αγορά της Ελλάδας παρά την κρίση που υπάρχει. Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι αποκλειστικές και δείχνουν το αγαλματένιο σώμα της. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή; Είναι single και το απολαμβάνει!