Ο Ryan Gosling μάλλον βαρέθηκε την Eva Mendes

Ο Ryan Gosling μάλλον βαρέθηκε την Eva Mendes

Μετά από έξι μήνες σχέσης, ο Gosling χρειάστηκε λίγο χρόνο μόνος του «για να σκεφτεί». Παρέα με ένα μοντέλο.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα από την αρχή, η ακόλουθη είδηση δεν είναι 100% εξακριβωμένη και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην ισχύει, από την άλλη όμως μπορεί να περιέχει κι ένα σημαντικό ποσοστό αλήθειας. Κυρίως γιατί ποτέ δεν καταλάβαμε πως ο Ryan Gosling επέλεξε, από όλες τις γυναίκες στο Hollywood, την Eva Mendes για σύντροφό του και θα νιώθουμε πολύ πιο ικανοποιημένοι αν την παρατήσει και βρει κάποια πιο κοντά στα κυβικά και την προσωπικότητά του.

Μετά από αυτή την καθόλου εγωιστική εισαγωγή, λοιπόν, ας περάσουμε στο κυρίως θέμα. Η είδηση που κυκλοφορεί στα ξένα μέσα θέλει τον Ryan Gosling να έχει πάρει κάποιες αποστάσεις από την Mendes, καθώς θέλει χρόνο «για να σκεφτεί» τη σχέση τους και που θα πάει όλο αυτό το πράγμα. Ενώ όμως το ζευγάρι είναι «on a break» ο Gosling εθεάθη σε εστιατόριο του Cape Town στη Νότια Αφρική, να δειπνεί με ένα ξανθό μοντέλο εκ Γερμανίας.

Μια πηγή αναφέρει «Ο Ryan και η Eva αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ τους. Δειπνούσε με ένα ξανθό μοντέλο, η οποία είπε πως είναι από το Βερολίνο. Ο Ryan προσπάθησε να καλυφθεί με ένα μάλλινο καπέλο και φουλάρι και έδειχνε πως δεν ήθελε να αναγνωριστεί όση ώρα βρισκόταν εκεί, ήταν όμως εμφανές πως ήταν καταγοητευμένος μαζί της».

Το θέμα ωστόσο «μπάζει νερά», γιατί τα επίσημα δημοσιεύματα ήθελαν τον Gosling να βρίσκεται μέχρι πρόσφατα στην Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα μιας ταινίας, μαζί όμως με την Mendes. Τώρα, αν πρόλαβαν να τα σπάσουν και αυτός να ταξιδέψει μέχρι τη Νότια Αφρική και να βρει και αντικαταστάτρια, είναι κάτι που δεν ξέρουμε. Ο εκπρόσωπος της Mendes, ωστόσο, μπήκε στον κόπο να βγει και να δηλώσει πως το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί.

Και ερχόμαστε εμείς τώρα και αναρωτιόμαστε: Κάθεσαι ποτέ να ασχοληθείς με «ψεύτικα» δημοσιεύματα, αν στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα; Χμ...