Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει υπογράψει ακόμη για το Dancing with the stars;

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει υπογράψει ακόμη για το Dancing with the stars;

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στο ψυχαγωγικό κομμάτι του ΑΝΤ1 μιας και βλέπει η Ζέτα Μακρυπούλια να μην βάζει την υπογραφή της για να είναι η οικοδέσποινα του φετινού show χορού. Τα αγκάθια είναι πολλά και το ρεπορτάζ από την εκπομπή της «Πρωινής Μελέτης« έβγαλε πολλά στην φόρα για τους λόγους που δεν υπογράφει η όμορφη ηθοποιός-παρουσιάστρια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Ζέτα δεν έχει καταφέρει να δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του καναλιού παρά το γεγονός ότι όλοι θεωρούσαν κάτι παραπάνω από δεδομένη την συμμετοχή της στην νέα τηλεοπτική έκδοση του show. Τα δεδομένα αλλάζουν με τις σημερινές συνθήκες και κανείς δε γνωρίζει αν τον Απρίλιο η Ζέτα θα πει την πρώτη καλησπέρα στο κοινό. αρά τις άψογες σχέσεις που έχει η παρουσιάστρια με το κανάλι, τα εμπόδια στον νέο αυτό κύκλο διαπραγματεύσεών τους, δεν άργησαν να εμφανιστούν. Το "αγκάθι" στην συνεργασία τους όπως μαθαίνουμε είναι το οικονομικό και αυτό έχει δυσαρεστήσει έντονα την σέξι Ζέτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Queen.gr ο λόγος που ο ΑΝΤ1 και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχουν καταφέρει να βρουν την χρυσή τομή στην συνεργασία τους, είναι ο οικονομικός παράγοντας και κανένας άλλος λόγος από φήμες και κακόβουλα σχόλια που υπάρχουν στα δημοσιογραφικά στέκια τα τελευταία 24ωρα και μιλάνε για άσχημες σχέσεις με τον Θοδωρή Κυριακού.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 πρότειναν "κούρεμα" κοντά στο 15% στις αποδοχές της Ζέτας, και το περσινό "κούρεμα" της γνωστής παρουσιάστριας είχε αγγίξει το 20,0% . Δεν είχε εκφράσει εκείνη την περίοδο κάποια ενόχληση αλλά τώρα δε μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο. Η Ζέτα και ο ΑΝΤ1, θα αποφασίσουν το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν θα δώσουν τα χέρια. Μια αρνητική εξέλιξη που ενδεχομένως αφήνει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πρόσωπο που θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής. Τα ονόματα που ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται είναι αυτό της Βίκυς Καγιά , της Δούκισσας Νομικού αλλά και της Ευγενίας Μανωλίδου . Αλλά ακόμη δε μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρα μιας και πολύ υψηλά στελέχη του καναλιού αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με την Ζέτα Μακρυπούλια.