H Ρία Αντωνίου αποθεώθηκε απο το Γιώργο Λιάγκα

H Ρία Αντωνίου αποθεώθηκε απο το Γιώργο Λιάγκα

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια  και αυτιά της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκα μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την σέξι Ρία Αντωνίου με αφορμή την συμμετοχή της στον τελικό του Dancing with a stars στην Ιταλία.

Τη γυναίκα Ρία Αντωνίου «αποθέωσε» ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό mou", ενώ παρέλειψε να συγκρίνει τις επιδόσεις της με εκείνες της Ευγενίας Μανωλίδου! Ως γυναίκα... ποια από τις δύο θεωρεί πιο σέξι; «Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο σχήμα. Η Ρία Αντωνίου εξακολουθεί να χορεύει άθλια για τη δική μου αισθητική. Είναι όμως τόσο όμορφη! Δεν είναι γλυκιά, είναι θεογκόμενα. Το πρώτο πράγμα που σου βγάζει δεν είναι η γλυκύτητα. Είναι σέξι πολύ. Βγάζει sex appeal φοβερό. Το θέμα ποιο είναι; Ότι ακόμα και οι κριτές που βλέπουν πια ότι ο κόσμος την θέλει και είναι δεδομένο πως θα το "σηκώσει" τελικά, την στηρίζουν».

Μάλιστα, συγκρίνοντας τη Ρία Αντωνίου με την Ευγενία Μανωλίδου στον πρώτο κύκλο του ελληνικού dancing, ο Γιώργος Λιάγκας αναγνώρισε ότι η γνωστή μουσικός χόρευε πολύ καλύτερα, ωστόσο πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε όμως ποια είναι πιο αισθησιακή, την Ρία Αντωνίου θα σας πω». Η Φαίη δε σχολίασε κάτι και απλά άκουσε με ένα χαμόγελο πονηρό τον σύζυγό της να κάνει κολακευτικά σχόλια για το γνωστό μοντέλο.