Τέλη Απριλίου ολοκληρώνει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος

Τέλη Απριλίου ολοκληρώνει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η αγαπημένη συνήθεια τα βράδια της Τρίτης μετρά αντίστροφα για να μας πει καλό καλοκαίρι πολύ σύντομα. Οι προτεραιότητες του δημοφιλούς ηθοποιού, είναι παρμένη και το ρεπορτάζ μεγάλο για αυτή την απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε στο κανάλι της Κάντζας.

Πέρυσι, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν αρχές Ιουνίου, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε προαναγγείλει τη συνέχεια του «Τσαντιριού» και τη φετινή χρονιά, παρά τις αρχικές του σκέψεις για φινάλε μιας και είχε κουραστεί και το έλεγε συχνά - πυκνά.

Ο λόγος ήταν πέρα από την επιθυμία του καναλιού να συνεχίσει το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα ότι τα 100 περίπου άτομα που εργάζονται για να βγει κάθε εβδομάδα η εκπομπή στον αέρα θα έχαναν τη δουλειά τους. Αυτή τη φορά όμως, ο ηθοποιός σκέφτεται να βάλει τελεία και να κατεβάσει ρολά σε μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Την τελευταία Τρίτη του Απρίλη, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα κατεβάσει διακόπτες για καλοκαιρινές διακοπές μιας και ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις στο εξωτερικό και τα εισιτήρια είναι προπωλημένα εδώ και πολλές εβδομάδες. Το πρόγραμμα θα επιστρέψει τον Οκτώβριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και θα μας αποχαιρετήσει για πάντα πριν από τα Χριστούγεννα μιας και θέλει να κάνει κάτι άλλο στο κανάλι.

Όλα αυτά τα έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Κοντομηνά και αμέσως ο ισχυρός άνδρας του καναλιού έδωσε το OK να σταματήσει φέτος νωρίτερα το τσαντίρι και να συνεχίσει από την επόμενη σεζόν με την πρόθεση να τον πείσει να βγάλει άλλη μια σεζόν να θεωρείτε σχεδόν σίγουρη. Αν τα καταφέρει θα το μάθουμε κάπου τον Σεπτέμβριο.