Δελεαστική πρόταση από ιταλικό κανάλι στη Ρία Αντωνίου για δική της εκπομπή

Δελεαστική πρόταση από ιταλικό κανάλι στη Ρία Αντωνίου για δική της εκπομπή

Μάλλον πήγε για να μείνει για πάντα στο Μιλάνο και στη Ρώμη η εκθαμβωτική Ρία Αντωνίου, αφού μετά την ξέφρενη πορεία που έχει στο σόου χορού, δέχτηκε και πρόταση να παρουσιάσει δική της εκπομπή και αυτό την έβαλε σε σκέψεις μιας και δε μιλάει καλά την γλώσσα.

Η πανέμορφη Ελληνίδα, αφού κατάφερε να κερδίσει το ιταλικό κοινό, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του «Dancing With The Stars», φαίνεται πως έβαλε πλώρη για παρουσίαση δικής της εκπομπής. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η γλώσσα, αφού τα ιταλικά της Ρίας δεν είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Η ίδια έχει αρχίσει εντατικά μαθήματα ιταλικών με στόχο να τελειοποιήσει τη γλώσσα και να μπορέσει να κάνει πράγματα στην ιταλική τηλεόραση από τον επόμενο Οκτώβριο. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για ένα αθλητικό show που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και οι υπεύθυνοι παραγωγής θέλουν να αλλάξουν την παρουσιάστρια που υπάρχει και είναι εξίσου σέξι όπως η Ρία.

Αυτή την στιγμή το γνωστό μοντέλο έχει ανεβασμένες τις μετοχές της σε μια πόλη που δύσκολα μια Ευρωπαία μπορεί να διακριθεί. Οι προτάσεις έρχονται και έχει μάλιστα την πολυτέλεια να επιλέγει μαζί με τον μάνατζερ της Ηλία Πανταζόπουλο.