«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Για πρώτη φορά όλοι οι συντελεστές μαζί ποζάρουν

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Για πρώτη φορά όλοι οι συντελεστές μαζί ποζάρουν

Αντίστροφα μετρούν οι Φερεντίνος, Μανωλίδου, Περρής και Χριστόπουλος για να μας χαρίσουν στιγμές γέλιου και να δώσουν την κρίση τους στα ταλέντα που θα προσπαθήσουν να τους καταπλήξουν. Φωτογραφήθηκαν για να διαφημίσουν την εκπομπή τους και το κλίμα ήταν εξαιρετικό.

Ήδη παίζει το τρέιλερ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και όπως βλέπουμε το show θα παίζει κάθε Σάββατο στις 21:00 το βράδυ απέναντι από το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA «Minute to win it» με ημερομηνία πρεμιέρας 24 Μαρτίου.

Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός και το παρελθόν λέει αν ανατρέξουμε σε ποσοστά το talent show του ΑΝΤ1 σημείωνε περίπου 25%. Μπορεί να μην υπάρχει Ηλίας Ψινάκης στην επιτροπή , αλλά για αυτο φρόντισε ο Βαγγέλης Περρής και τουλάχιστον σε δύο επεισόδια θα τον δούμε σαν guest στο πλατό.

Το μεσημέρι της Τρίτης η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής βρέθηκαν στο στούντιο του Θωμά Χρυσοχοίδη και για δύο ώρες ένιωσαν μικρά παιδιά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ήδη το υλικό μοντάρετε,. Έχουν δέσει μεταξύ τους σαν χημεία και το νέο μέλος που λέγεται Χάρης Χριστόπουλος μάλλον θα έχει τον ρόλο του καλού μιας και τα σχόλια του όπως μαθαίνουμε είναι πάντα καλά και σπάνια πατάει το κουμπί που «μαυρίζει» τον παίχτη για να αποχωρήσει.

Η Ευγενία Μανωλίδου παραμένει κυρία και σοβαρή με τον Βαγγέλη Περρή να είναι και πάλι ο κακός και το πειραχτήρι της παρέας.