Η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει δηλώσεις στο Queen.gr για την συμμετοχή της στην Eurovision

Η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει δηλώσεις στο Queen.gr για την συμμετοχή της στην Eurovision

Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που το μάθαμε από το X-Factor και στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά και με τον Νίκο Βέρτη. Η καταγωγή της είναι από την Κύπρο και πλέον ζει στην Ελλάδα όπου και είναι πολύ χαρούμενη και τυχερή με ότι της έχει συμβεί. Τώρα υπάρχει η πρόκληση της Γιουροβίζιον και μας μιλάει για αυτό.

«Θέλω να ζήσω αυτό που μου έδωσαν την δυνατότητα να κάνω. Είμαι επαγγελματίας και μαζί με τους συνεργάτες μου και την δισκογραφική μου εταιρία θα κάνω ότι καλύτερο για την χώρα μας και για εμένα ώστε να είμαι σωστή. Το τραγούδι μας το αγάπησε το κοινό και η κριτική επιτροπή και αυτό μετράει για εμένα. Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Και το αναφέρω αυτό γιατί με ρωτάνε πως νιώθεις που σε σχολίασε ο τάδε και η τάδε. Δε με νοιάζει αλλά σέβομαι τις απόψεις όλων. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Από σήμερα ξεκινάμε την προώθηση του κομματιού με όσα μέσα υπάρχουν. Δε με αγχώνει το αποτέλεσμα αλλά με αγχώνει να είμαι καλά εγώ εκείνη την βραδιά. Θα ζήσουμε αυτό που μας παρουσιάστηκε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για το κομμάτι μας» μας λέει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στις 22 Μαΐου θα δώσει μια μεγάλη μάχη για να προκριθεί στον τελικό και ακόμη είναι νωρίς να μπούμε σε παζάρια και ποσοστά πιθανοτήτων. Είναι πανέμορφη και βγάζει μια σεξουαλικότητα απίστευτη. Αυτό το έδειξε την Δευτέρα το βράδυ στην εμφάνισή της με καυτό μίνι φόρεμα. Εδώ θα είμαστε να πραακολουθούμε βήμα βήμα την προσπάθεια αυτή και να ξέρει ότι είμαστε μαζί της.