Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Δήμητρα Ρουμπέση

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Δήμητρα Ρουμπέση

Μετά την γέννηση του γιου της που κλείνει ένα χρόνο σε δύο μήνες, η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου κάνει σχέδια γάμου και ζει ευτυχισμένη στην Ζάκυνθο με τον πατέρα του παιδιού της.

Η Δήμητρα είχε μετακομίσει στη Ζάκυνθο και όλο αυτό το διάστημα ζούσε έναν μεγάλο έρωτα. Γνωρίστηκε με τον Ιωάννη Λιβέρη όπου διατηρεί bar - restaurant στο νησί, έμεινε εκεί και τον Μάιο έφερε στον κόσμο τον μικρό πρίγκιπά τους.

Όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν πολλά που την ενόχλησαν και την ίδια και πριν λίγες μέρες βγήκε μέσα από την σελίδα της στο Facebook και διέψευσε όλα όσα ακουγόντουσαν ότι ζει στην Αθήνα. Από την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί της άλλαξε τον τρόπο ζωής της. Μετακόμισε στο όμορφο νησί και έρχεται πίσω μόνο για να δει την οικογένεια της μαζί με το μωρό. Αυτές τις ημέρες μάλιστα είναι εδώ στην Αθήνα και σε δέκα μέρες περίπου θα επιστρέφει πίσω. Ο Γιάννης είναι το πρόσωπο που την έκανε να ξεπεράσει τον χωρισμό της.

Δεν ήταν εύκολη περίοδος για εκείνη αλλά αμέσως έφτιαξε την ζωή της και έδειξε πόσο ήθελε να γίνει μητέρα. Το καλοκαίρι θα βοηθήσει τον μέλλοντα σύζυγό της στο μαγαζί που διατηρεί και επικρατεί το αδιαχώρητο όταν ανοίγει ο καιρός. Αν όλα πάνε καλά στα τέλη του 2012 μπορεί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν τους αγχώνει αυτή η ιδέα αλλά είναι στα άμεσα σχέδια τους μετά την βάφτιση του παιδιού τους που θα γίνει μέσα στα τέλη της άνοιξης.