Angelina Jolie: Από το δικαστήριο της Χάγης σε βαρκάδα με τις κόρες της

Angelina Jolie: Από το δικαστήριο της Χάγης σε βαρκάδα με τις κόρες της

Μια μέρα στη ζωή της Angelina Jolie σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βαρετή.

Η μέρα του μέσου ανθρώπου πάει συνήθως κάπως έτσι: δουλειά, σπίτι, μαγείρεμα/delivery, ύπνος, με μερικές εναλλαγές και προσθήκες ανάμεσα σε αυτά όπως γυμναστήριο, επίσκεψη σε φίλους, μπαρ, σινεμά. Και όλοι είμαστε, σχετικά, ευχαριστημένοι με αυτήν. Όταν όμως συγκρίνεις τη ζωή σου με μια μέρα από τη ζωή της Angelina Jolie, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξεκινήσεις τα αντικαταθλιπτικά.

Δεν είναι νέο πως οι ζωές των σταρ του Hollywood είναι μακράν πιο εντυπωσιακές από τις δικές μας, στην περίπτωση όμως της Jolie το «εντυπωσιακός» είναι understatement.

Πάρτε για παράδειγμα την χτεσινή μέρα. Η 36χρονή Angelina ξεκίνησε τη μέρα της στη Χάγη, παρακολουθώντας την δίκη του Thomas Lubanga, ο οποίος καταδικάστηκε με την κατηγορία πως άρπαζε μικρά παιδιά από τις οικογένειές τους και τα στρατολογούσε ως δολοφόνους για την πολιτική του δράση, Union of Congolese Patriots. Η ηθοποιός παρακολούθησε ολόκληρη τη δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο φορώντας τα ακουστικά της και δήλωσε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά τη δίκη, όμως, η Jolie άφησε τα σοβαρά ζητήματα στην άκρη, πήρε τις δύο μεγάλες κόρες της, την 5χρονη Shiloh και την 7χρονη Zahara, και πήγαν βαρκάδα στα κανάλια του Άμστερνταμ. Η τριάδα είχε κλείσει ολόκληρη τη βάρκα στη διάθεσή της και οι παπαράτσι δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ικανοποιημένοι καθώς οι δύο μικρές δεν σταμάτησαν να τους χαρίζουν αστείες γκριμάτσες και χαμόγελα. Όσο για την Jolie, ήταν φανερό πως διασκέδαζε τα καμώματα των παιδιών της και μάλλον σχεδίαζε τα τριανταπέντε άλλα πράγματα που θα έκανε μέχρι το τέλος της ημέρας, πιθανόν και σε κάποια άλλη χώρα (πριν δύο μέρες η οικογένεια ήταν στο Παρίσι). Κι εμείς είμαστε από το πρωί καθισμένοι στο ίδιο γραφείο. Τι να πεις.