Ο Olivier Martinez θέλει να υιοθετήσει την κόρη της Halle Berry

Ο Olivier Martinez θέλει να υιοθετήσει την κόρη της Halle Berry

Το ότι η μικρή έχει μπαμπά δεν απασχολεί και τόσο το αρραβωνιασμένο ζευγάρι.

Φαίνεται πως ο πόλεμος μεταξύ της Halle Berry και του πρώην της Gabriel Aubry για την κηδεμονία της 4χρονης κόρης τους Nahla δεν πρόκειται να τελειώσει μέχρι η ηθοποιός να αποκτήσει όλα όσα έχει βάλει στόχο. Να διαγράψει οριστικά, δηλαδή, τον πρώην σύντροφό της τόσο από τη δική της ζωή όσο και από της κόρης της, και να κάνει μια νέα αρχή με τον αρραβωνιαστικό της Olivier Martinez.

Και αν μέχρι τώρα το θέμα ήταν ποιος από τους δύο θα έχει την Nahla για περισσότερο χρόνο, η Berry αποφάσισε να πάει το θέμα στα άκρα και να απαιτήσει την ολοκληρωτική κηδεμονία της μικρής. Κάτι που μάλιστα υποστηρίζει ένθερμα και ο Martinez, ο οποίος θέλει να υιοθετήσει τη Nahla και να φτιάξουν μαζί οι τρεις του μια νέα ζωή στο Παρίσι. Ο Aubry όμως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τίποτε από όλα αυτά να συμβούν.

«Ο Gabriel φοβάται πως το τελικό σχέδιο της Halle είναι να τον βγάλει οριστικά από την ζωή της κόρης της», αναφέρει μια πηγή. «Πιστεύει πως η Halle θέλει να μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία με τη Nahla και έπειτα να βάλει τον Olivier να την υιοθετήσει σαν δικό του παιδί, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της».

Όλα λογικά μέχρι εδώ, αλλά στην πορεία φαίνεται πως ο πρώην της Berry αρχίζει να παραλογίζεται και να κάνει σενάρια συνομωσίας, καθώς άνθρωπος του κοντινού του περιβάλλοντος λέει πως «ο Gabriel πιστεύει πως όλη αυτή η μάχη για την κηδεμονία είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου σχεδίου το οποίο έχει στόχο να τον κάνει να φανεί ακατάλληλος για πατέρας και να δώσει την δικαιολογία στην Berry να τον ξεφορτωθεί μια και καλή. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Gabriel μπορεί να μην έχει τα λεφτά και την δύναμη της Halle αλλά θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει την κηδεμονία της Nahla».

Το μόνο σίγουρο μετά από όλα αυτά, πάντως, είναι πως αν η Halle Berry είχε γυρίσει αυτό το κομμάτι της ζωής της σε ταινία, θα είχε πάρει πολύ καλύτερες κριτικές από όλες τις άλλες ταινίες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.