Άννα Βίσση: «Πιστεύω ότι ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να τολμάει»

Άννα Βίσση: «Πιστεύω ότι ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να τολμάει»

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποφάσισε να μιλήσει η Άννα Βίσση και να αναφερθεί στο νέο της κομμάτι αλλά και το αν έχει  φτάσει στο σημείο να τα παρατήσει  στην καριέρα της. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε αρχικά για το εάν έχει νιώσει ποτέ η ίδια να έχει έρθει η ώρα να φύγει από κάποια φάση στη ζωή της και είπε:
«Σε δεσμό το έχω νιώσει και πάρα πολύ παραξενεύομαι επειδή, ενώ στη δουλειά μου είμαι πολύ δυναμική, είμαι τσαμπουκάς σε αυτά που θέλω να κάνω και επιμένω και δουλεύω σαν το σκυλί, στην προσωπική μου ζωή νιώθω σαν να μην... -δεν ξέρω αν είναι από αδιαφορία ή οι περισσότεροι άντρες δεν μου το έχουν προκαλέσει να τσαντιστώ και να πατήσω πόδι. Σαν να μη με ενδιαφέρει δηλαδή! Νιώθω κανείς πως όταν μπλέκει μαζί μου είναι και λίγο για αυτόν μεγάλη καταπίεση».

Με τόσα χρόνια παρουσίας της στην δισκογραφία και την πίστα, ποιο είναι το επόμενο βήμα που θέλει να κάνει: «Δεν ξέρω και αυτό είναι το ωραίο. Στη ζωή αυτά είναι τα ωραία, να μην ξέρεις το επόμενο, και να το συνειδητοποιείς την ώρα που γεννιέται, σου δίνει την έμπνευση και λες "αυτό θέλω να κάνω".Ξέρεις πόσες φορές διαβάζω πράγματα του τύπου "α δεν έπρεπε να το κάνει αυτό η Αννούλα μας" ή "μπράβο!"; Δεν παρασύρομαι από αυτά. Πιστεύω ότι είμαι πολύ άνθρωπος του ενστίκτου και πιστεύω ότι και ο κόσμος έτσι με εκλαμβάνει, με ένστικτο. Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει να αρέσουν τα τραγούδια μου και οι δουλειές μου. Πιστεύω ότι ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να τολμάει! Η μουσική χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται γενναιότητα! Χρειάζονται guts, δεν μπορείς να κάνεις πάντα το safe! Ή ότι έχεις κάνει πρόπερσι, να το ξανακάνεις. Είναι κάτι που μισώ, να επαναλαμβάνομαι. Και έχω πιάσει τον εαυτό μου να επαναλαμβάνεται γιατί δεν είμαι τέλεια και είναι φορές που έχω κάνει λάθη στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην Χριστίνα Πολίτη.