Νάντια Μπουλέ: «Η εκπομπή που κάνει ο Γρηγόρης είναι το στοιχείο του»

Νάντια Μπουλέ: «Η εκπομπή που κάνει ο Γρηγόρης είναι το στοιχείο του»

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους η Νάντια Μπουλέ αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή που παρουσιάζει φέτος με μεγάλη επιτυχία. Ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής του Χρήσοτυ Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου και ήταν ειλικρινής χωρίς βέβαια να ανοιχτεί και πολύ.

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» που παρουσιάζει ο πρώην αγαπημένος της, η 27χρονη οικοδέσποινα του πετυχημένου φέτος «Black Out» είπε χαρακτηριστικά : «Δεν το έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, γιατί είναι τέτοια η μέρα που παίζει, που βγαίνω έξω. Έχω δει λίγο σε ζάπινγκ, έχω παρακολουθήσει κάποιο διάστημα. Θεωρώ ότι είναι στο στοιχείο του, έτσι κι αλλιώς» αποφεύγοντας έπειτα να απαντήσει σε οποιαδήποτε άλλη προσωπική ερώτηση: «Τώρα ήρθε η ώρα να σας αφήσω! Σας ευχαριστώ πολύ. Γεια σας!» είπε χαρακτηριστικά και θέλησε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Η Νάντια έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη και πέρασε καιρός για να σταματήσουν να γράφουν διάφορα. Κατα βάθος υπάρχουν καλά συναισθήματα και έμειναν φιλαράκια αφού και ο " Άρνι" από την πλευρά του όποτε έχει ερωτηθεί απάντησε με καλά λόγια για τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια. Το αν θα συνεργαζόντουσαν πάλι δε το έχουν στα άμεσα σχέδια τους αφού η ίδια μάλλον θα συνεχίσει και του χρόνου το παιχνίδι του φόβου στο σκοτάδι και ο Γρηγόρης θέλει ως παρτενέρ του την Μαρία Μπεκατώρου σε ενδεχόμενη επιστροφή στην πρωινή ζώνη.