Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση στην Ελένη Μενεγάκη για την απόλυση της γυναίκας του

Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση στην Ελένη Μενεγάκη για την απόλυση της γυναίκας του

Άν δε στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε σκοτώσει λέει η παροιμία και αυτό ταιριάζει στον γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δε μπόρεσε να μην μιλήσει για τον τρόπο που απέλυσε ο ΑΝΤ1 την σύζυγό του Φαίη Μαυραγάνη.

Σπάνια αποφασίζει να μιλάει ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής , αλλά όταν το κάνει , γίνεται καυστικός και σίγουρα αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Στο στόχαστρό του μπήκε το πρώην του κανάλι. Να ελαφρύνει το κλίμα ήθελε η Ελένη Μενεγάκη μετά από τη συζήτηση για την οικονομική κρίση και τα όσα περνάνε οι Έλληνες και ρώτησε τον καλεσμένο της, τι κάνει η γυναίκα του μετά την απόλυσή της. Που να περίμενε ότι το κλίμα θα γινόταν όμως ακόμα πιο βαρύ και σε οξύ τόνο . Η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Μάνεσης στην Ελένη ήταν: «Η γυναίκα μου ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που την απέλυσε σε μια δύσκολη περίοδο. Μας έδωσε μια σημαντική οικονομική ανάσα, διότι πήρε μια γενναία αποζημίωση λόγω περικοπών ασχέτως που μετά ακολούθησαν προσλήψεις».

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως σύντομα θα δούμε την Φαίη Μαυραγάνη στο διαδίκτυο, ενώ ο ίδιος, ανέφερε με χιούμορ, πως αν χάσει τη δουλειά του θα γίνει φοροφυγάς. Ο Νίκος Μάνεσης παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον Αlpha το δελτίο ειδήσεων και τα ποσοστά του είναι κοντά στο 15%. Όλα δείχνουν ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι στο δυναμικό του σταθμού μιας και ο Δημήτρης Κοντομηνάς εκτιμά πολύ την εμπειρία και την αξία του.