Rihanna: «Δεν έχω στήθος, ούτε πισινό»

Rihanna: «Δεν έχω στήθος, ούτε πισινό»

Η νεαρή σταρ της pop έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με όσα φεύγουν από πάνω της εξαιτίας της δίαιτας.

Οι καμπύλες της Rihanna είναι το δεύτερο πράγμα για το οποίο είναι γνωστή μετά τη φωνή και το ταλέντο της στη μουσική –εντάξει, μπορεί να είναι και το πρώτο, γι' αυτό άλλωστε και ο οίκος Armani την έχει επιλέξει για μία και δύο διαφημιστικές καμπάνιες του και οι άντρες την αναστατώνονται με κάθε της νέα εμφάνιση.

Φαίνεται όμως πως από τότε που η 23χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε δίαιτα, καθώς οι καμπύλες της είχαν αρχίσει να επεκτείνονται επικίνδυνα σε σημείο που μέχρι και ο πατέρας της βγήκε και είπε πως η κόρη του «ήταν κάπως χοντρή» την τελευταία φορά που την είδε (ωραίος πατέρας να σου πετύχει), τα «προσόντα» της δεν είναι πια αυτά που ήταν.

Η RiRi ήταν καλεσμένη πρόσφατα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την σιλουέτα της και τα κιλά που συνεχίζει να χάνει παρότι έχει σταματήσει τη δίαιτα.

«Η Five Factor δίαιτα που ακολουθούσα πήγε στα σκουπίδια από τη στιγμή που ξεκίνησα την περιοδεία μου. Είναι δύσκολο να έχεις οποιουδήποτε είδους συνήθεια όταν το πρόγραμμά σου είναι τόσο τρελό» είπε η Rihanna στον παρουσιαστή για να καταλήξει στο πρόβλημα που την απασχολεί αυτή την περίοδο: «Έτσι δεν έχω ιδέα γιατί συνεχίζω να χάνω κιλά. Για να πω την αλήθεια είναι πολύ εκνευριστικό, γιατί τώρα δεν έχω πισινό και δεν έχω και στήθος. Από την αρχή δεν είχα και τόσο μεγάλο στήθος αλλά τώρα είναι τόσο ενοχλητικό! Και τρώω τα πάντα!».

Αν η Rihanna ήξερε πόσες γυναίκες στον κόσμο θα εύχονταν να είχαν το ίδιο πρόβλημα με αυτήν (γιατί μια χαρά στήθος και οπίσθια βλέπουμε εμείς στις φωτογραφίες της), ίσως και να μην γκρίνιαζε τόσο.