Η Kate Middleton παίζει χόκεϊ και παραδίδει μαθήματα στυλ

Γωγώ Φούντα
Η Kate Middleton παίζει χόκεϊ και παραδίδει μαθήματα στυλ

H Δούκισσα έπιασε... μπαστούνι!

To Oλυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου επισκέφθηκε η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, και για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε με το αψεγάδιαστο στυλ της. Έχοντας λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της τον ρόλο της ως Πρέσβειρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 που θα πραγματοποιηθούν στη Βρετανική πρωτεύουσα, η πάντα στυλάτη Kate έκανε μία εμφάνιση... ολυμπιακών προδιαγραφών!

Φορώντας ένα σκούρο μπλε, μάλλινο σακάκι με χρυσά κουμπιά πάνω από ένα απλό λευκό T-shirt, κόκκινο skinny παντελόνι και κομψές μαύρες γόβες εντυπωσίασε με την απλότητα και ταυτόχρονα την κομψότητά της. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Το μαντήλι γύρω από τα λαιμό της με τα επίσημα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Και επειδή κάθε εμφάνιση της Δούκισσας αντιγράφεται κατά κόρον, το What Kate Wore Blog ανέλαβε να πληροφορήσει τις απανταχού fashionistas ότι το σακάκι είναι Emilio Pucci και κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.145 λιρών!

Και επειδή η Kate, εκτός από στυλάτη είναι και αθλητική, μάλιστα ήταν αρχηγός της ομάδας hockey στο κολλέγιο στο οποίο φοίτησε, αποφάσισε να μας αποδείξει ότι είναι ακόμα σε φόρμα! Έβγαλε λοιπόν το υπέροχο σακάκι της και τις γόβες, φόρεσε ένα αθλητικό γκρι ζακετάκι και αθλητικά παπούτσια Adidas, και αποφάσισε να... θυμηθεί τα νιάτα της! Έπιασε το μπαστούνι και κοίταξε ντροπαλά τους παίκτες δηλώνοντας πως έχει να παίξει από το 2005, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντύσιμό της λέγοντας: « Το χρώμα του γηπέδου είναι πραγματικά πολύ έντονο. Κάνει μεγάλη αντίθεση με το παντελόνι μου»!