Μια ιστορία που συγκινεί: Τι είπε ο Γιάννης Βούρος για την θετή κόρη του Μαρία Λουίζα Βούρου

Μια ιστορία που συγκινεί: Τι είπε ο Γιάννης Βούρος για την θετή κόρη του Μαρία Λουίζα Βούρου

Για πρώτη φορά μίλησε για την σχέση με την θετή  κόρη του Μαρία Λουίζα Βούρου αλλά και το παράπονο που έχει. Ο γνωστός ηθοποιός - πολιτικός μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και ξάφνιασε που τόσα χρόνια μετά αποφάσισε να βγάλει απο μέσα του όσα τον προβλημάτιζαν.

Πώς αισθάνθηκε ο ηθοποιός όταν έμαθε την αλήθεια για την κόρη του, αλλά και όταν αποκαλύφθηκε μια τόσο προσωπική του ιστορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

"Αυτό που με έχει πειράξει και είναι η πρώτη φορά που το λέω, είναι ότι ήθελα από τη μάνα της ένα συγγνώμη ή κι ένα ευχαριστώ... Γιατί τότε έπεσαν δίπλα μου πολλοί δικηγόροι και μου είπαν ότι μπορώ να διεκδικήσω τη "μάνα μου και τον πατέρα μου". Για απάτη, για ηθική βλάβη και άλλα. Δεν μπήκα όμως σ' αυτή τη διαδικασία. Δεν μ' αφορούσε. Άλλωστε, επειδή έτσι θα τσάκιζα και το παιδί, γι' αυτό και το αφήσαμε με την Μαρία - Λουίζα πίσω μας. Όταν εκείνη ήταν 4 ετών, ήρθε κάποια φίλη σε ένα παιδικό πάρτι και μου λέει "Επειδή είσαι φίλος, εγώ οφείλω να σου πω κάτι. Συζητούσαμε για παιδιά και σχέσεις και σε ποιον μοιάζει και το παιδί και μια κυρία, λοιπόν, είπε στην μητέρα της ότι η Μαρία - Λουίζα δεν μοιάζει σ' εμένα. Εκεί κάπου μπήκε το σαράκι και άρχισα να διεκδικώ ένα τεστ DNA, το οποίο είχα αποφασίσει με δικηγόρους να το σκίσουμε και να μην μάθει ποτέ κανείς τίποτα. Εγώ ήθελα πριν κλείσω τα μάτια μου να το ξέρω. Όταν ενηλικιώθηκε και λίγο μετά, η ίδια μου είπε από μόνη της "μπαμπά αύριο πάμε για το τεστ οι δυο μας".