Ο γοητευτικός κριτής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" αποκαλύπτεται

Ο γοητευτικός κριτής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" αποκαλύπτεται

Σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό (Τηλεκοντρόλ) μίλησε ο γνωστός φωτογράφος και εξήγησε γιατί αποφάσισε να πει το "ναι" στην κριτική επιτροπή και να αντικαταστήσει τον Ηλία Ψινάκη.

Το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι γεγονός και είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο γνωστός φωτογράφος μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις πρόβες του παιχνιδιού, τα γυρίσματα και μεταφέρει το κλίμα από τα παρασκήνια του σόου που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00.

«Πολλοί έρχονται νωρίς και κάνουν πολλές πρόβες γιατί έχουν μόνο μια ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους. Είναι αυτά τα δυο – τρία λεπτά που έχει ο καθένας και μπορούν να του αλλάξουν τη ζωή και καταλαβαίνω το άγχος τους. Μπορεί να φεύγουν μερικές νότες ή να γίνονται άσκοπες κινήσεις, αλλά κατανοώ το άγχος του να βγαίνεις μπροστά σε χίλια άτομα και να κάνεις κάτι που μέχρι τώρα το έκανες μόνο στο μπάνιο σου», καταλήγει ο Χάρης Χριστόπουλος.

Όπως μαθαίνουμε από άτομα της παραγωγής είναι ο καλός της παρέας και η κριτική του είναι πάντα με καλοπροέραιτα σχόλια. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει καρπωθεί τον ρόλο τον πυροσβεστικό που έχει και καλές αλλά και κακές κριτικές και ο Βαγγέλης Περρής παραμένει με το γνωστό του ύφος ο αυστηρός και πολλές φορές ειρωνικός απέναντι απο τα ταλέντα που όπως πληροφορηθήκαμε δίνουν ρεσιτάλ γέλιου με αυτά που κάνουν πάνω στην σκηνή.