Δεν τα κατάφερε η Ρία Αντωνίου στον τελικό του «Dancing with the stars» στην Ιταλία

Δεν τα κατάφερε η Ρία Αντωνίου στον τελικό του «Dancing with the stars» στην Ιταλία

Αν και γοήτευσε με την σέξι εμφάνισή της δε μπόρεσε να πάρει το διαβατήριο για την τελική δυάδα. Η Ρία τερμάτισε στην τρίτη θέση και έμεινε με την εκπληκτική εμπειρία να την μάθει όλος ο κόσμος και να φύγει με το κεφάλι ψηλά.

H πανέμορφη Ελληνίδα κέρδισε την εκτίμηση του ιταλικού κοινού, αλλά στην τελευταία στροφή δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση. Όπως και να'χει όμως, η Ρία Αντωνίου έχει ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στην Ιταλία και σίγουρα θα απασχολήσει πολύ ακόμα τα media της γειτονικής χώρας. Ούτε η Άννα Τατάντζελο, αλλά ούτε και ο Μάρκο Ντελ Βέκιο κατάφεραν να επαληθεύσουν τα προγνωστικά που τους ήθελαν στη θέση του μεγάλου φαβορί για τη νίκη.

Στο πάρα πέντε, ο νεαρός ηθοποιός Andres Gil αποδείχθηκε ότι με το χορό του, συγκίνησε και γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό περισσότερο και έτσι σήκωσε την κούπα. Η Ρία σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό RAI ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη του αλλά και τον παρτενέρ της που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να της μάθει όλα τα μυστικά σε πολλά είδη χορού.

Στο πρόγραμμά της πλέον είναι να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες σε ένα μεγάλο σόου που θα παρουσιάσει και στην συνέχεια να επιστρέψει στην χώρα μας για να κάνει Πάσχα με την οικογένειά της.

Στην συνέχεια θα διαπραγματευτεί άλλη μια τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε αλλά και κάποιες προσεγγίσεις που έγιναν από την Ελλάδα για ένα projtect. Φαίνεται ότι έπρεπε να κάνει καριέρα στο Μιλάνο η πανέμορφη Ρία για να δουν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα ότι μπορεί να βοηθήσει και να κάνει πράγματα και εδώ. Το Dancing with the stars ανήκει στο παρελθόν και κοιτάζει τα επόμενα βήματά της.