Η Νικόλ Κοτοβός ετοιμάζει και στην Θεσσαλονίκη μαγαζί με τα περίφημα cupcakes της

Η Νικόλ Κοτοβός ετοιμάζει και στην Θεσσαλονίκη μαγαζί με τα περίφημα cupcakes της

Η Νικόλ Κοτοβός το πήρε απόφαση και βλέπει με πολύ καλό μάτι να ανοίξει και άλλο μαγαζί με τα πολυδιαφημισμένα γλυκίσματά της, αυτή τη φορά στην συμπρωτεύουσα. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην όμορφη πόλη και έκανε κάποια ραντεβού για να βρει τον χώρο που θα επιλέξει.

Cupcakes στην πόλη του καλού της, την Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να «ψήσει» η Νικόλ Κοτόβος, που επισκέφθηκε για επαγγελματικούς λόγους την γενέτειρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

«Κάνω μια έρευνα εδώ με τα παιδιά», απάντησε η Νικόλ Κοτόβος όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» για την επίσκεψή της στην συμπρωτεύουσα. Η Νικόλ βλέπει ότι στην Αθήνα αυτή η ιδέα έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση και σκέφτεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εκτός αυτής.

Σ' αυτή την ιδέα δεν είναι αρνητικός ο Γρηγόρης αλλά δεν είναι αυτός που θα της κόψει τα φτερά σε μια τέτοια απόφαση. Η σχέση τους μπορεί να είναι πολύ καλή και να είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά προσπαθούν να είναι ανεξάρτητοι στις κινήσεις που κάνουν και απλά να δίνει συμβουλές ο ένας στον άλλον. Μετά την παρουσιάση του βιβλίου του Γρηγόρη στην Αθήνα, οι δύο τους πολύ συχνά πηγαίνουν στο στέκι του Γρηγόρη στην Πεντέλη για ουζάκι και σπάνια κάνουν εμφανίσεις σε μπουζούκια ή club.