Η νέα υγιεινή ζωή της Adele

Η νέα υγιεινή ζωή της Adele

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής και να χάσει τα περιττά της κιλά.

Μπορεί μέχρι πρόσφατα να υπερασπιζόταν τα πάχη και τα κάλλη της και να έδινε «πληρωμένες» απαντήσεις σε όσους τολμούσαν να σχολιάσουν τα περιττά κιλά της, με καλύτερη όλων αυτή στον Karl Lagerfeld, φαίνεται όμως πως η Adele άλλαξε γνώμη και τελικά θέλει να αδυνατίσει –ή τουλάχιστον να αποκτήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Όλα άρχισαν πέρυσι, όταν η 23χρονη τραγουδίστρια χρειάστηκε να χειρουργηθεί στις φωνητικές χορδές λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας και έκτοτε αναγκάστηκε να κόψει μαχαίρι το αλκοόλ. Μαζί με το αλκοόλ, όμως, «κόπηκαν» και αρκετά από τα περιττά κιλά της.

Στο μεταξύ η Adele έπιασε την κορυφή με τον τελευταίο της δίσκο και άφησε πίσω το παρελθόν βρίσκοντας ξανά τον έρωτα στα μάτια του 36χρονου επιχειρηματία Simon Konecki. Λογικό δεν είναι λοιπόν μετά από όλα αυτά, να θέλει το κορίτσι να αποκτήσει και μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή;

Γι' αυτό και η Αγγλίδα τραγουδίστρια μετά το αλκοόλ αποφάσισε πρόσφατα να κόψει και το τσιγάρο, καθώς και να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, με τη βοήθεια personal trainer. Κι αν αυτά δεν ήταν αρκετά από μόνα τους, η Adele ξεκίνησε και pilates.

Η ίδια υποστηρίζει πως αυτή η στροφή 180 μοιρών γίνεται καθαρά και μόνο για λόγους υγείας και όχι επειδή άρχισε να νιώθει άβολα μέσα στο σώμα της. Και οι δηλώσεις ανθρώπων του κοντινού της περιβάλλον το αποδεικνύουν:

«Η Adele έχει βρει πολλή περισσότερη ενέργεια τώρα που έκοψε το κάπνισμα. Θέλει πραγματικά να γίνει πιο υγιής, ειδικά τώρα που έχει φτάσει σχεδόν στη μέση. Ήθελε πάντα να ξεκινήσει pilates αλλά μέχρι πρόσφατα δεν έβρισκε ποτέ χρόνο».

Εμείς (και η Madonna) είμαστε μαζί της.