Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μυστικό της διατροφής της μέχρι και το Πάσχα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μυστικό της διατροφής της μέχρι και το Πάσχα

Όλες οι όμορφες παρουσιάστριες κάνουν τα πάντα για να διατηρούν άψογη την σιλουέτα τους και δεν είναι λίγες μάλιστα  αυτές που νηστεύουν για σαράντα μέρες. Μια από αυτές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό  και δίνει όλο το πρόγραμμα της νηστείας που κάνει.

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί παραδοσιακά την αφορμή για δίαιτα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναλύει, στο περιοδικό "ΟΚ" το διατροφικό της πρόγραμμα και αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της.

«Προσπαθώ κάθε χρόνο να νηστεύω τουλάχιστον για δέκα μέρες. Πέρυσι για πρώτη φορά νήστεψα σαράντα μέρες.

Για να το πετύχεις πρέπει να είσαι αποφασισμένος και καλόβολος με το φαγητό», εξηγεί η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Δεν πρέπει να έχεις ιδιοτροπίες στο φαγητό. Απεναντίας πρέπει να σου αρέσουν τα λαχανικά, τα όσπρια και τα λαδερά», εξηγεί.

«Εγώ ενάλλασσα στη διατροφή μου όσπρια, λαδερά και θαλασσινά, ενώ νήστευα το λάδι μόνο από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά», συμπληρώνει.

«Ωστόσο επειδή πέρυσι οι σαράντα μέρες νηστείας μου φάνηκαν πολύ δύσκολες, αποφάσισα φέτος να νηστέψω μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα» καταλήγει.

Αξίζει να προσθέσουμε όμως, πως μετά την συμμετοχή της στο Dancing on Ice η Σταματίνα έχασε βάρος ενώ ταυτόχρονα το σώμα της έδειξε και πιο γυμνασμένο. Πλέον προσέχει και κάνει γυμναστική μιας και ο χρόνος που έχει ειναι περισσότερος αφού δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις.