Γωγώ Φαρμάκη: Πέθανε ο γιατρός που της έσωσε την ζωή. Τι έγραψε στο facebook η ιδια;

Γωγώ Φαρμάκη: Πέθανε ο γιατρός που της έσωσε την ζωή. Τι έγραψε στο facebook η ιδια;

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο διάστημα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μας είχε μιλήσει γιατην κατάσταση της υγείας του 26χρονου κοριτσιού. Η μοίρα παίζει πολλά παιχνίδια και ο γιατρός που την έσωσε, πέθανε απο αλλεργικό σοκ.

" Εκείνος μαζί με την ομάδα και τον αγαπημένο μου κύριο Πινιαλίδη μου χάρισαν την ζωή και ο Θεός μετά απο λίγο καιρό πήρε την δική του.

Είμαι πραγματικά στεναχωρημένη. Τι να πω. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Κύριε Τσοχανταρίδη σας ευχαριστώ πολύ γι όλα".

Αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε μέσα απο την προσωπική της σελίδα η Γωγώ Φαρμάκη την Παρασκευή που πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιατρού της, που ακόμα και μέχρι πριν λίγες μέρες επέβλεπε την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο λόγος που έφυγε απο την ζωή ήταν αλλεργικό σοκ.

Η Γωγώ Φαρμάκη που αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για να κάνει άλλα δύο χειρουργία χαίρει άκρας υγείας αλλά η γεύση αυτή την φορά ήταν γλυκόπικρη.

Ζει , χαμογελάει και δε μπορεί να σφίξει το χέρι του ανθρώπου που εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου, έδωσε οξυγόνο στην νεαρή κοπέλα.

Η οικογένεια Φαρμάκη είναι συγκλονισμένη και η ηθοποιός θέλησε με αυτά τα λίγα λόγια να εκφράσει την συμπαράσταση και την θλίψη της σε αυτό το απρόσμενο και κακό νέο που τάραξε για άλλη μία φορά τη ζωή της.