H Eλευθερία Ελευθερίου και η επιθυμία της να πάρει την ευχή του Πατριάρχη

H Eλευθερία Ελευθερίου και η επιθυμία της να πάρει την ευχή του Πατριάρχη

Αντίστροφα μετρά πλέον η όμορφη τραγουδίστρια για να δώσει την μεγάλη προσπάθεια για διάκριση στον τελικό της Γιουροβίζιον. Τα μέσα που διαθέτει είναι ελάχιστα για να προωθήσει το κομμάτι της αλλά με χαμόγελο και αισιοδοξία πιστεύει μαζί με το επιτελείο της, πως θα τα καταφέρει.

Τα μεγάλα ατού της τραγουδίστριας είναι η σκηνική της παρουσία μιας και το σώμα της Ελευθερίας έχει βλετιωθεί και είναι καλογυμνασμένο. Μετά τις εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Βέρτη, της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσουν το τραγούδι της πολλοί στην Ευρώποι αλλά και να την μάθουν φυσικά.

Σε λίγες μέρες θα αρχίσει τα ταξίδια σε χώρες της Ευρώπης για να προωθήσει το "Aphrodisiac" που μέχρι στιγμής στην χώρα μας, έχει πάρει μέτριες κριτικές.

Η αλήθεια είναι πως εδώ, έχουμε συνηθίσει να ακούμε διάφορα αλλά και κακεντρεχή σχόλια από πολλούς.

Η επιθυμία της Ελευθερίας, είναι να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και να επισκεφτεί τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μετά τους Ρουβά, Παπαρίζου, Σαρμπέλ και Αλκαίο, η νεαρή ερμηνεύτρια έχει μοιραστεί σε φίλους της ότι θα ήθελε να πάρει την ευλογία του ανώτατου άρχοντα της εκκλησίας.

Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται και η βοήθεια του κρατικού καναλιού που οφείλει να κάνει κάποιες ενέργειες γραφειοκρατικές που μέχρι στιγμής δε δείχνει πρόθεση να κάνει. Παρόλα αυτά η Ελευθερία δίνει την δική της μάχη και βγάζει ''νύχια" σε κακές κριτικές και άσχημα σχόλια που λέγονται και ακούγονται.

Ακόμα, έτσι και αλλιώς, είμαστε μόνο στην αρχή.