Ο έρωτας και η ζήλια μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Ο έρωτας και η ζήλια μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Στο περιοδικό Adore της Θεσσαλονίκης μίλησε η τραγουδίστρια- ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου και παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη και πως ζηλεύει πολύ στην προσωπική της ζωή αν ο άνδρας της δώσει δικαίωμα.

Όταν ρωτήθηκε αν σήμερα είναι καλά στην προσωπική της ζωή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν δίστασε να απαντήσει: «Είμαι πολύ ερωτευμένη! Αλλά τον κρύβω καλά», ενώ σχετικά με το πώς μπορεί να κρατά την νέα της σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εξήγησε: «Δεν βγαίνω από το σπίτι μου. Θα βγω για να πάω σε κάποια επαγγελματική υποχρέωση, δεν θα πάω όμως με τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου είναι εκεί για να είναι μαζί μου και να περνάμε όμορφα. Δεν είναι να τον επιδεικνύω».

Τέλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τη ζήλια: «Αν μου δώσει ο άλλος το δικαίωμα, ναι, τα παίρνω στο κρανίο. Την γκόμενα που θα γουστάρει τον γκόμενο μου πίσω δεξιά στο μπαρ θα την πιάσω, δεν υπάρχει περίπτωση!» σχολίασε, με παράδειγμα ένα παλιότερο περιστατικό: «Μου έχει τύχει να προχωράω στο δρόμο, παλιά, πολύ παλιά, με τον φίλο μου και να έρχεται ένα ζευγάρι από την αντίθετη μεριά. Η τύπισσα κοιτούσε και φλέρταρε τον δικό μου. Ε, έτσι όπως πέρασε την έπιασα από το μαλλί. Δεν κρατιέμαι εγώ μʼ αυτά!».