Η Zooey Deschanel γυρνάει στα θρανία

Η Zooey Deschanel γυρνάει στα θρανία

Και αποκαλύπτει την κωμική πλευρά της στην μικρή οθόνη υποδυόμενη μια -εξίσου γλυκιά με την ίδια- δασκάλα.

Στο κλίμα της εποχής που θέλει τους Χολιγουντιανούς σταρ να κάνουν μετάβαση στην τηλεόραση και η γλυκύτατη ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.

Με πρόσωπο και χαμόγελο σαν βγαλμένο από μια άλλη εποχή η Zooey Descanel έχει καταφέρει μόνο συμπάθειες να δημιουργήσει και, τώρα, πρόκειται να κατακτήσει και το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη φημολογούμενη συμμετοχή της στη σειρά «Chicks And Dicks» την οποία σχεδιάζει να ξεκινήσει το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox. O τίτλος της σειράς ενδέχεται να αλλάξει αλλά η Αμερικανίδα ηθοποιός θα παραμείνει βασική υποψήφια ως πρωταγωνίστρια της σειράς -που ακόμα ούτε τον πιλότο της δεν έχει παρουσιάσει το κανάλι.

Ο ρόλος που προορίζεται για τη γλυκιά πρωταγωνίστρια είναι αυτός μιας αισιόδοξης αλλά άτυχης στον έρωτα δασκάλας δημοτικού που μετακομίζει μαζί με τρεις νεαρούς μετά τον τελευταίο της χωρισμό. Η συνέχεια, επί της μικρής οθόνης, μάλλον είναι γραμμένη με αγάπες, έρωτες και τη σωστή δόση ατυχίας. Όχι πως έχουμε διαβάσει το σενάριο, απλώς εικάζουμε.