Το νέο videoclip της Madonna είναι όλα όσα περιμέναμε και κάτι παραπάνω

Το νέο videoclip της Madonna είναι όλα όσα περιμέναμε και κάτι παραπάνω

Αλυσίδες, bondage, άντρες πασαλειμμένοι με λάδι, επιδείξεις ευλυγισίας και δεκάδες σεξουαλικά υπονοούμενα. Κλασική Madge, δηλαδή.

madonna-girl-gone-wild

Έχει πατήσει πλέον τα 53 αλλά η Madonna αρνείται να κάνει οτιδήποτε μπορεί να έχει έστω και την παραμικρή σχέση με την ηλικία της, κάτι που είναι παραπάνω από εμφανές στο νέο της videoclip για το κομμάτι «Girl Gone Wild».

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα της pop μας είχε δώσει νωρίτερα μέσα στον μήνα μια πρώτη γεύση από το videoclip που ετοίμαζε, μέσω ενός teaser που ξεσήκωσε τους φαν τη ανά τον κόσμο, από σήμερα όμως ολόκληρο το video του «Girl Gone Wild» είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο και έχει καταφέρει ήδη να γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter και στα λοιπά social media.



Ασπρόμαυρη εικόνα, 80s αισθητική με κάποια πιο σύγχρονα στοιχεία, ελάχιστα ρούχα, προκλητικές σκηνές, straight, gay, bi, επιδείξεις γυμναστικών ικανοτήτων από την Madge και σεξ, πολύ σεξ, είναι τα βασικά στοιχεία του «Girl Gone Wild», το οποίο μόλις το βλέπεις κάνεις τον εξής συνειρμό:

Το video μοιάζει υπερβολικά με αυτό του «Alejandro» της Lady Gaga. Το «Alejandro», όμως, ήταν μια στεγνή αντιγραφή (ή «φόρος τιμής», αν προτιμάτε) τριών παλιότερων videoclip της Madonna, για τα κομμάτια «Vogue», «Express Yourself» και «Human Nature». Άρα, με απλά μαθηματικά, ποιο είναι το συμπέρασμα; Η Madonna αντιγράφει τον εαυτό της.

Δεν ξέρουμε αν στέρεψε από ιδέες και κατέληξε να αναλώνετε στα ίδια και τα ίδια μοτίβα, αν έχει εμμονή με αυτό το concept και επιμένει να το παίζει 20άρα για να μην παραδεχτεί ούτε στον εαυτό της την πραγματική της ηλικία ή αν είναι τόσο «μπροστά» που θα κάνει το «πισωγύρισμα» τη νέα μόδα, η αλήθεια όμως είναι πως, ότι και να πεις, ότι και να της καταλογίσεις, η Madonna θα καταφέρνει πάντα να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Γιατί, πολύ απλά, μπορεί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.