Έλαμψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην παρουσίαση βραβείων στην Κύπρο

Έλαμψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην παρουσίαση βραβείων στην Κύπρο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε την τιμητική της στα βραβεία «Γυναίκα της χρονιάς»  για λογαριασμό γνωστού περιοδικού . Η sexy ηθοποιός ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς και πολλά ονόματα από την Ελλάδα έσπευσαν για να δώσουν βραβείο και να τιμήσουν αυτό τον θεσμό.

Όπως πληροφορηθήκαμε στο Sigma live, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί και παρουσιαστές όπου πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν από την Ελλάδα αποκλειστικά για να βρίσκονται στη μεγαλύτερη γιορτή της γυναίκας στην Κύπρο, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Κώστας Καραφώτης, η Μιμή Ντενίση η οποία ανέβηκε με το πι στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο μετά την δοκιμασία που πέρασε με το ατύχημά της , η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Μαρία Καβογιάννη η Νικολέτα Καρρά και πολλά άλλα πρόσωπα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Κατερίνα Παπουτσάκη με σέξι τουαλέτες, μαλλί μαζεμένο και πολύ έξυπνο τρόπο όσο αφορά τα κείμενα που είχε στα χέρια της. Μαζί της ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Μεγαλόνησο και δέχτηκε με χαρά να είναι οικοδεσπότης της βραδιάς που κάθε χρόνο κερδίζει όλα τα φλας των φωτογράφων. Το κομμάτι της διασκέδασης το κράτησαν η Ήβη, η Τάμτα και το συγκρότημα Μέλισσες που ξεσήκωσαν τους περίπου 1000 καλεσμένους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία Για την ιστορία ας δούμε και τις νικήτριες των βραβείων.

Ηθοποιός της χρονιάς – Μαρία Ιωάννου
Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός της χρονιάς – Λίνα Κασσιανίδου
Δημιουργός της χρονιάς - Ρήνα Κατσέλλη
Αθλήτρια της χρονιάς – Χρυσταλλένη Τρικωμίτη
Fashion Designer – Μάρσια Θρασύβουλου
Media Person της χρονιάς – Γωγώ Αλεξανδρινού
Κοινωνική Προσφορά – Στέλλα Κυριακίδου
Ερμηνεύτρια της χρονιάς- Αλεξία Βασιλείου
Επιχειρηματίας/Στέλεχος της χρονιάς – Δέσπω Λευκαρίτη
Τιμητικό βραβείο συνολικής προσφοράς - Helen Σωτηρίου
Τιμητικό βραβείο πρωτείον ζωής εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή – Τούλα Καρατζία