Ποια θα φορέσει τα Manolo’s της Carrie;

Ποια θα φορέσει τα Manolo’s της Carrie;

Τα castings έχουν πάρει φωτιά, ποια όμως θα κριθεί η πιο κατάλληλη για τον ρόλο της Carrie Bradshaw;

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει και χτες, οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης των ταινιών «Sex and The City», αλλά και οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες, μετά την καταστροφική πορεία της δεύτερης ταινίας, αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν ξανά με ένα ακόμα sequel των ιστοριών των «τεσσάρων φανταστικών» γυναικών στους δρόμους του Μανχάταν (ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη).

Αντ' αυτού όμως, θα γυρίσουν πίσω, εκεί που όλα ξεκίνησαν, όταν η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda ήταν ακόμα μικρές και αθώες (καλά, υπερβολές). Η ιστορία θα βασίζεται σε ένα ακόμα βιβλίο της Candace Bushnell, το «The Carrie Diaries». Οι ιδέες για casting έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως είναι φυσικό, οι φήμες για το ποια νεαρή ηθοποιός θα πάρει τον ρόλο της Carrie έχουν οργιάσει.

Προς το παρόν πάντως, οι τρεις επικρατέστερες ενζενί για τον ρόλο, είναι το «Gossip Girl» Blake Lively, η γνωστή από την σειρά «Glee» ηθοποιός Dianna Agron και η Aly Michalka που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο Hollywood στην σειρά «Hellcats». Ρίξτε μια ματιά στο κολάζ που σας έχουμε φτιάξει και πείτε μας τη γνώμη σας. Εμείς δεν θέλουμε να σας επηρεάσουμε, αλλά να ξέρετε πως το γραφείο στηρίζει σύσσωμο την Blake, κι ας φέρνει λίγο σε ροφό η ερμηνεία της. Με την καλή έννοια.